Μαντλίν ΜακΚαν: Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης

Τη λύση του μυστηρίου στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν δεν έχουν καταφέρει να βρουν ακόμα οι αστυνομικοί, με τους γονείς να είναι σε αγωνία κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων.

Από την έρευνα που πραγματοποιεί η Scotland Yard σε συνεργασία με τις εισαγγελικές Αρχές της Πορτογαλίας έρχονται νέα στοιχεία που αφορούν στην απαγωγή της τότε 3χρονης Μαντλίν.

Ύποπτος ένας Γερμανός serial killer

Σύμφωνα με αυτά, ο κύριος ύποπτος είναι ένας Γερμανός serial killer και παιδόφιλος. Πρόκειται για τον 48χρονο Μάρτιν Νέι, που εκτίει ισόβια ποινή κάθειρξης στη χώρα του για την απαγωγή και την δολοφονία τριών παιδιών, το διάστημα μεταξύ 1992 και 2001.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph, που επικαλείται δηλώσεις πρώην αστυνομικού από την Πορτογαλία,  ο ύποπτος έχει φυσιογνωμικά πολλές ομοιότητες με την ηλεκτρονική απεικόνιση ενός ατόμου που είχε θεαθεί να συμπεριφέρεται με ύποπτο τρόπο στην Πράια ντα Λουζ, την ώρα που απήχθη η μικρή.

https://www.instagram.com/p/BFRxrulqAMg/

Παραθέριζε μαζί με την οικογένεια της Μαντλίν

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επικρατεί η πεποίθηση ότι είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία το 2007, όταν έγινε η απαγωγή. Μάλιστα, παραθέριζε στο ίδιο θέρετρο με την οικογένειά ΜακΚαν.

Και εκείνες τις ημέρες έγιναν αναφορές για άλλες 28 περιπτώσεις παρενόχλησης μικρών παιδιών στη περιοχή! Αν και στο παρελθόν είχε ανακριθεί για την εν λόγω υπόθεση, είχε αρνηθεί την όποια εμπλοκή του.

Ποιος είναι ο 48χρονος Μάρτιν Νέι

Το 1992 είχε σκοτώσει τον 13χρονο Στεφάν Τζαρ. Την επόμενη χρονιά απήγαγε και δολοφόνησε τον 8χρονο Ντένις Ρόστελ. Το 2001 σκότωσε τον επίσης 8χρονο Ντένις Κλάιν.

Πάντως, υπάρχουν υποψίες ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον δύο ακόμα παιδιά, ένα στην Ολλανδία το 1998 και ένα στη Γαλλία το 2004.

https://www.instagram.com/p/BHYv-TnjL7x/

Έβαζε στο στόχαστρο παιδιά που βρίσκονταν σε διακοπές με τους γονείς τους. Για να αιφνιδιάζει τα θύματά του, φορούσε μάσκα και κρατούσε όπλο.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε πριν από 12 χρόνια

Η Μαντλίν Μπεθ ΜακΚαν εξαφανίστηκε το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, ένα θέρετρο στην Πορτογαλία. Η τύχη της παραμένει άγνωστη μέχρι και σήμερα.

Ήταν σε διακοπές από το Ηνωμένο Βασίλειο με τους γονείς της, Κέιτ και Γκέρι ΜακΚαν, τα δύο ετών δίδυμα αδέλφια της και μια ομάδα οικογενειακών φίλων με τα παιδιά τους.

Αυτή και τα δίδυμα έπεσαν για ύπνο στις 20:30 στο ισόγειο του διαμερίσματός τους στο θέρετρο, ενώ οι ΜακΚαν με τους φίλους τους δειπνούσαν στο εστιατόριο, 55 μέτρα μακριά.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Στην Πορτογαλία με τους απαγωγείς ζει η μικρή Μαντλίν»

Βρέθηκε η μικρή Μαντλίν στην Παραγουάη;

Οι γονείς σκότωσαν την μικρή Μαντλίν και έστησαν την απαγωγή της

Βρήκαν κομμάτια από τα ρούχα της μικρής Μαντλίν;

Σχετικά άρθρα