Πανελλήνια συγκίνηση και προσευχές για την 8χρονη Αλεξία

Στην εντατική παραμένει η 8χρονη Αλεξία η οποία τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα, την ώρα που έπαιζε στην αυλή.

Πρόκειται για υπόθεση που προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση. Μάλιστα, σύμφωνα με δελτίο ειδήσεων, πολλοί είναι εκείνοι οι άγνωστοι που σπεύδουν να σφίξουν το χέρι στους γονείς της μικρής σε μια προσπάθεια να τους δώσουν κουράγιο.

Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν

«Την είδαμε πάλι το πρωί. Οι γιατροί μας είπαν ότι όσο η κατάσταση είναι σταθερή, αυτό είναι θετικό. Το ξέρω πως κάνουν ό,τι μπορούν ώστε το παιδί μου να γίνει καλά», ανέφερε η μητέρα της 8χρονης σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο ιερέας του χωριού Θεσπιές, το πρωί της Κυριακής (5/5), κρατώντας τα λείψανα του Αγίου Χαραλάμπους, την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Εκεί προσευχήθηκε ώστε το κοριτσάκι να γίνει γρήγορα καλά.

«Περιμένουμε τη δική μας Ανάσταση»

«Μια εβδομάδα το παιδί μας στην εντατική. Περιμένουμε τη δική μας Ανάσταση. Προσευχόμαστε και μαζί μας προσεύχεται όλος ο κόσμος. Η Αλεξία μας είναι δυνατή. Ελπίζουμε να τα καταφέρει», εξέφρασε ο πατέρας της 8χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Μετά την παράκληση που κάναμε και αφού το παιδί δεν μπορούσε να είναι, ήρθε ο Άγιος να το επισκεφθεί, να το γιατρέψει, δίνοντας έτσι αυτό το στίγμα. Οι γιατροί έκαναν ό,τι καλύτερο, να ευοδωθούν όπως και οι δικές μας προσευχές έτσι ώστε το παιδί να έρθει στη ζωή», σχολίασε ο ιερέας του χωριού Θεσπιές.

Σε κατάσταση σοκ ο 54χρονος

Την ίδια ώρα, ο 54χρονος από τη σφαίρα του οποίου τραυματίστηκε το κοριτσάκι, είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 54χρονου, ο ίδιος ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης: «Δε με νοιάζει τι θα κάνετε με εμένα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να γίνει καλά αυτό το κοριτσάκι».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ξεσπά ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας κατά του 54χρονου: «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία

Στιγμές αγωνίας για την 8χρονη Αλεξία – Πώς η αστυνομία «τσάκωσε» τον 54χρονο

Σχετικά άρθρα