Κύπρος: Σε ποιον ανήκει η σορός από την Κόκκινη Λίμνη

Συνεχίζονται οι έρευνες με σόναρ και ρομποτική κάμερα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό με στόχο να εντοπιστεί η επόμενη βαλίτσα, που ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να πέταξε εκεί.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής ανήκει σε παιδί. Πιθανότατα είναι η 8χρονη Έλενα από τη Ρουμανί, ενώ από το πρωί ψάχνουν άλλη μία βαλίτσα.

Έχουν σαρώσει όλη την περιοχή

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, αναφερόμενος στις έρευνες που διενεργούνται προς εντοπισμό των θυμάτων, εξήγησε πως το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκταση της λίμνης.

Έτσι, δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχε μία σορός.

«Οι προσπάθειες είναι επίμονες. Όχι μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και στην άλλη περιοχή, όπου θα συνεχιστούν αργότερα», τόνισε.

Εκδόθηκε και τρίτο ένταλμα

Όσον αφορά στην παρουσίαση του υπόπτου στο Δικαστήριο, εκδόθηκε εναντίον του ένα τρίτο διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης του.

Φαίνεται πως έχουν ληφθεί 350 καταθέσεις, ενώ υπολείπονται άλλες 150! Μάλιστα, έχουν παραληφθεί 352 τεκμήρια για τα οποία αναμένονται επιστημονικές και άλλες εξετάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κύπρος: Φρίκη από την κυνική ομολογία του serial killer που ξεφορτωνόταν τις βαλίτσες με τα πτώματα γυναικών σε λίμνες

Serial killer – Κύπρος: «Θα βρούμε όλα τα πτώματα», δηλώνει ο Ι. Νικολάου (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Serial killer – Κύπρος: Ξανά στο δικαστήριο ο «Ορέστης» με αλεξίσφαιρο γιλέκο

Σχετικά άρθρα