Προκαταρκτικά στο σεξ: Πώς θα κάνεις τον άνδρα να σε χαϊδέψει σωστά

Από τα πιο σημαντικά, αν όχι το σημαντικότερο, στάδια στο σεξ και την ερωτική επαφή είναι τα προκαταρκτικά. Με απλά λόγια το… ζέσταμα που κάνουν ο άνδρας και η γυναίκα, προκειμένου να ερεθιστούν επαρκώς και να έρθουν στην κατάλληλη διάθεση για να κάνουν έρωτα.

Σαν έτοιμοι από καιρό!

Αναμφίβολα, οι άνδρες δεν χρειάζονται πολύ… κόπο για να ερεθιστούν επαρκώς σεξουαλικά και να είναι σε θέση να κάνουν έρωτα με τη σύντροφό τους. Όμως, οι γυναίκες επειδή είμαστε πιο εγκεφαλικά πλάσματα θέλουμε όχι μόνο περισσότερο χρόνο, αλλά και μεγαλύτερη ερωτική φροντίδα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην κατάλληλη σεξουαλική διάθεση.

Γιατί είναι σημαντικά τα προκαταρκτικά;

Ξεκινώντας από τα βασικά του σεξ, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με τους ειδικούς, αλλά και με μαρτυρίες, τα προκαταρκτικά είναι πολύ σημαντικά ειδικά για τη γυναίκα, μιας και αποτελούν το… ζέσταμα της μηχανής μας για να κάνουμε έρωτα και να φτάσουμε σε σεξουαλική κορύφωση, δηλαδή να έχουμε οργασμό.

Επειδή, όμως, όπως προαναφέραμε οι άνδρες δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να πάρουν μπρος, σημαίνει ότι στα προκαταρκτικά είναι λίγο… ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Αυτός είναι, λοιπόν, ο λόγος για τον οποίο παρακάτω θα σας παραθέσουμε μερικές απλές συμβουλές για να κάνεις τον σύντροφό σου ακόμα καλύτερο στα προκαταρκτικά.

Καθοδήγησέ τον

Μην διστάσεις να του δώσεις μια… χείρα βοηθείας, δείχνοντάς του τον δρόμο για το κορμί σου και τις ερωτογενείς σου ζώνες. Πάρε το χέρι του και βάλτο επάνω στο σώμα σου, δείχνοντάς του ακριβώς τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνει. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο θα ερεθιστείς πολύ, αλλά και εκείνος θα νιώσει έτοιμος να μπει στη μάχη!

Πάρε χρόνο

Σε καμία περίπτωση μην τον αφήσεις να βιαστεί για να φέρει σε πέρας την αποστολή του όσο το δυνατό γρηγορότερα. Αυτός είναι κι ο λόγος, για τον οποίο θα πρέπει να του εξηγήσεις ότι θέλεις κι εσύ τον χρόνο σου, λόγω κατασκευής, με τέτοιον τρόπο ώστε να το κατανοήσει και να του γίνει δεύτερη φύση!

Μίλα του

Επειδή το πιο σημαντικό στο σεξ είναι η επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού, μην διστάσεις να του μιλάς και να του εξηγείς τι πρέπει να κάνει και γιατί. Όσο κι αν σου φαίνεται αστείο, έτσι θα καταλάβει τι σου αρέσει και τι όχι και θα αρχίσει αυτομάτως να το εφαρμόζει στην καθημερινότητά σας. Επίσης, οι αναστεναγμοί σου και τα βογγητά ευχαρίστησης θα του δείξουν πότε αυτό που κάνει γίνεται καλά και σωστά, οπότε και θα το συνεχίσει.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Προκαταρκτικά στο σεξ: Η… μυστική συνταγή για να τα τελειοποιήσεις!

Προκαταρκτικά στο σεξ: Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το… μενού;

 

Σχετικά άρθρα