H… επική ατάκα παίκτη του Master Chef για τον Μίκη Θεοδωράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το φετινό Master Chef διαφορετικό από τα προηγούμενα, τείνει να μείνει στην ιστορία για τις ατάκες του! Η πρώτη -ιστορική- ατάκα ανήκει στον Χρήστο Μπάρκα, από τα Γιάννενα και ειπώθηκε προτού ακόμα μπει στο παιχνίδι. Μιλάμε για το “κρατς” που έγινε αφορμή για… πάρτι στα social και όχι μόνο! Η δεύτερη ιστορική ατάκα ανήκει στον Μανώλη…

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Μπάρκας ανακοινώθηκε από τους κριτές ως ο νικητής της διαδικασίας του «Mystery box». Ο παίκτης του MasterChef 3 είχε την ευκαιρία να επιλέξει υλικά για το πιάτο του κάθε παίκτη, κάτι το οποίο τρομοκράτησε προς στιγμήν τον Μανώλη.

Ο Μανώλης, μιλώντας στην κάμερα άρχισε να τραγουδά το τραγούδι «Όταν σφίγγουν το χέρι» που είχε συνθέσει ο Μίκης Θεοδωράκης. Παραποιώντας τους στίχους του Γιάννη Ρίτσου κατέληξε με την ατάκα: «Θα τρίζουν και τα κόκαλα του Μίκη στον τάφο». Ευτυχώς ο Μανώλης κατάλαβε την γκάφα του και έσπευσε να τα μπαλώσει, γελώντας: «Ο Μίκης είναι πολύ ζωντανός και ελπίζω να μην βλέπει Master Chef γιατί τον σκοτώσαμε και σκοτώσαμε και τα τραγούδια του».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι σπόντες του Χαράλαμπου μετά τη δεύτερη αποχώρησή του από το Master Chef!

Master Chef: Ο παίκτης που κέρδισε το Silver Award και τα 10.000 ευρώ (βίντεο)

 

Σχετικά άρθρα