Στράβωσε μαζί του και ο Μίτσελ!

Τα …τερτίπια του Τζιμπούρ προκάλεσαν από την πρώτη στιγμή πολλά νεύρα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το μέλλον του.

Ο Αλγερινός έφτασε σε τέτοιο σημείο τους “ερυθρόλευκους” που αναγκάστηκαν να του πουν να βρει ομάδα και να φύγει.

Ο “τρομοκράτης”, βέβαια, δεν …ταράχτηκε και ιδιαίτερα από τη στάση του Ολυμπιακού. Έκανε τις διακοπές του, πήρε την άδειά του και δεν έδωσε το “παρών” ούτε στην προετοιμασία με τη δικαιολογία ότι ψάχνει ομάδα για να αποχωρήσει.

Πάντως, αυτή η συμπεριφορά του Τζιμπούρ “χάλασε”, όπως έμαθε ο σκύλος, και τον Μίτσελ. Ο Ισπανός “φόρτωσε” από τη στάση του Τζιμπούρ γιατί θεώρησε σε κάποιο βαθμό ότι τον …άδειασε. Ο Μίτσελ στήριξε πέρυσι τον Αλγερινό φορ, όταν τον έβαζε βασικό αντί του Μήτρογλου, παρόλου που ήταν ντεφορμέ, και δεν περίμενε από τον παίκτη ξαφνικά να εμφανίσει τάσεις φυγής.

Εξάλλου, ο Μίτσελ υπολόγιζε τον Τζιμπούρ για μία βασική και αξιόπιστή επιλογή για την επίθεση και τώρα με την αποχώρησή του, ο Ολυμπιακός έχει μπει στη διαδικασία ανεύρεσης ενός καλού επιθετικού. Μία μεταγραφή που μπορεί να καθυστερήσει μέχρι να βρεθεί κάτι καλό στην αγορά και κάτι που δεν είναι, φυσικά, καθόλου καλό για την προετοιμασία της ομάδας και το μοντάρισμα ενόψει της νέας σεζόν.

 

ΠΗΓΗ SPORTDOG.GR

Σχετικά άρθρα