Κιμ Καρντάσιαν: Πόσα χρήματα παίρνει για κάθε ανάρτησή της;

Είσαι κι εσύ… εθισμένη στο Instagram; Αλλά δεν κερδίζεις τίποτα από τις αναρτήσεις σου! Εν αντιθέσει με τις celebrities! Μια διασημότητα που βγάζει απίστευτα χρήματα από το Instagram είναι η Κιμ Καρντάσιαν! Πόσο… κοστολογείται μια ανάρτησή της;

Η αστέρας των τηλεοπτικών reality και ιδιοκτήτρια της εταιρείας προϊόντων ομορφιάς KKW Beauty υποστήριξε σε νομικά έγγραφα που συνδέονται με αγωγή εναντίον της εταιρίας «γρήγορης μόδας» Missguided USA ότι λαμβάνει 300.000 – 500.000 δολάρια για κάθε ανάρτηση στα social media, σύμφωνα TMZ.

Θα ανέβει κι άλλο η αμοιβή της!

Ωστόσο, πηγές δήλωσαν ότι οι δικηγόροι της αναμένεται να τροποποιήσουν τους όρους για να ανέλθει η αμοιβή για την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο ένα εκατομμύριο δολάρια ανά ανάρτηση.

Στα ίδια έγγραφα, η Κιμ Καρντάσιαν, Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα, επιχειρηματίας και μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστή από το ριάλιτι του E!, «Keeping Up With The Kardashians» ανέφερε επίσης ότι συχνά απορρίπτει προσφορές επειδή δεν επιθυμεί να συνδεθεί με συγκεκριμένες μάρκες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Απίστευτο θράσος από την Κιμ Καρντάσιαν: Ομολογεί ότι είχε κλέψει γυαλιά ηλίου γνωστού οίκου!

Πώς θα αποκτήσεις το μακιγιάζ της Κιμ Καρντάσιαν!

Όταν η Κιμ Καρντάσιαν είδε τον πατριό της να δοκιμάζει… φουστάνια (βίντεο)

 

Σχετικά άρθρα