Ερωτογενείς ζώνες που δεν φαντάζεσαι ότι έχεις!

Για να κάνεις καλό σεξ θα πρέπει να έχεις κάνει και το κατάλληλο… ζέσταμα, δηλαδή να είσαι επαρκώς ερεθισμένη για να αποδώσεις τα μέγιστα και να φτάσεις στον πολυπόθητο στόχο που δεν είναι άλλος από τον οργασμό!

Ερεθίσου κι άλλο!

Προκειμένου να ερεθιστείς λοιπόν, ο καλός σου θα πρέπει να ασχoληθεί με ορισμένα… σημεία του σώματός σου, τα οποία βοηθάνε να ερεθιστείς σεξουαλικά όσο το δυνατό περισσότερο. Τα σημεία αυτά λέγονται ερωτογενείς ζώνες και – πίστεψέ μας – είναι πολύ περισσότερες από αυτές που μάλλον γνωρίζεις!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ειδικούς οι ζώνες αυτές λέγονται ερωτογενείς, διότι κάνουν αυτό ακριβώς που δηλώνει η λέξη, δηλαδή γεννάνε / δημιουργούν έρωτα. Εάν μέχρι τώρα γνώριζες ότι οι ερωτογενείς σου ζώνες είναι μόνο ο κόλπος και το στήθος σου, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε μερικές ακόμα για να περάσεις στο κρεβάτι όσο το δυνατό καλύτερα.

Ας, δούμε, λοιπόν, μαζί ποιες είναι οι… κρυφές ερωτογενείς σου ζώνες:

Αυτιά

Μπορεί να μην σου… γεμίζουν το μάτι, όμως τα αυτιά σου είναι από τις βασικότερες πηγές σεξουαλικού ερεθισμού για τη γυναίκα. Αν δεν μας πιστεύεις, ζήτα από τον σύντροφό σου να δαγκώσει απαλά τον λοβό σου!

Γόνατα

Τα γόνατα και ειδικά το πίσω μέρος είναι, επίσης, ένα σημείο που ερεθίζει απίστευτα τη γυναίκα όταν την αγγίζουν εκεί. Ζήτα από τον σύντροφό σου να σε χαϊδέψει απλά με την άκρη των δαχτύλων του και νιώσε πιο… υγρή από ποτέ!

Λαιμός

Φυσικά και ο λαιμός σου είναι από τις βασικές ερωτογενείς ζώνες σου. Εάν δεν το γνώριζες μέχρι σήμερα, έχεις χάσει απίστευτες στιγμές σεξουαλικού ερεθισμού. Ζήτα του να σε φιλήσει στον λαιμό και να διατρέξει με την άκρη της γλώσσας του το σημείο αυτό.

Δάχτυλα χεριών και ποδιών

Ακριβώς, αυτό που φαντάζεσαι. Πολλές γυναίκες, ίσως κι εσύ, ερεθίζονται απίστευτα όταν ο σύντροφός τους πάρει στο στόμα του τα δάχτυλα των χεριών ή των ποδιών τους. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού είναι και φετίχ πολλών ανδρών. Εάν ο καλός σου είναι… μερακλής στον έρωτα, σίγουρα την ώρα του σεξ δεν θα διστάσει να το πάρει στο στόμα του για να το πιπιλίσει αργά και ηδονικά.

Πρωκτός

Και όμως, είναι! Όπως έχουμε γράψει ξανά, η περιοχή του πρωκτού είναι σημείο, όπου συγκεντρώνονται οι απολήξεις πολλών αισθητήριων νεύρων, κάτι που κάνει τον ερεθισμό σου ακόμα μεγαλύτερο και εντονότερο.

Μη ξεχάσεις να βάλεις αρκετό λιπαντικό, μιας και η περιοχή του πρωκτού δεν έχει φυσική λίπανση, όπως ο κόλπος σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Προκαταρκτικά στο σεξ: Πώς θα κάνεις τον άνδρα να σε χαϊδέψει σωστά

Ερωτογενείς ζώνες ζωδίων: Μάθε πώς θα τον…ξετρελάνεις

Σεξ: Oι ερωτογενείς ζώνες στη γυναίκα

Σχετικά άρθρα