Μπορεί να υπάρχει ερωτισμός χωρίς σεξ;

Μολονότι ο όρος «ερωτισμός» μιλά σε όλους, λίγοι άνθρωποι είναι πραγματικά ικανοί να τον ορίσουν. Σημείο σύγκλισης μεταξύ της αποπλάνησης και της σεξουαλικής πράξης, ο ερωτισμός σίγουρα δεν πρέπει να συγχέεται με την πορνογραφία.

Γιατί αν η πορνογραφία δείχνει τα πάντα, ο ερωτισμός το υπονοεί, το υπαινίσσεται. Προτείνει όλα όσα προκαλούν και γεννάνε αισθησιακή δράση, φυσική αγάπη και σεξουαλικές σχέσεις με έναν λαμπερό και γοητευτικό τρόπο. Ο όρος “ερωτισμός” προέρχεται φυσικά από τον Έρωτα, τον Θεό της αγάπης.

Δεν θα πρέπει επιπλεόν να ξεχνάμε ότι ο ερωτισμός είναι και μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τη ζωγραφική, τη φωτογραφία, τη λογοτεχνία ή τον κινηματογράφο. Είναι γεγονός ότι η τέχνη, ο πολιτισμός και ο ερωτισμός συχνά αναμειγνύονται σε μεγάλο βαθμό, όπως αποδεικνύεται από την επιτυχία ερωτικών βιβλίων ή ταινιών με ερωτικό περιεχόμενο.

Χαρείτε τον ερωτισμό με τον σύντροφό σας

Τίποτα καλύτερο από τον ερωτισμό για να γευτείτε τη ζωή σας ως ζευγάρι. Χάρη σε μια χειρονομία, μια λέξη, μια αισθησιακή φωνή, η τιράντα του σουτιέν που πέφτει γεννούν τον ερωτισμό, προκαλούν την επιθυμία του / της συντρόφου που κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει την ερωτική πράξη! Ο ερωτισμός είναι επίσης η βάση όλων των… παιχνιδιών των ζευγαριών, όπως ένα αισθησιακό μασάζ.

agkalia pathos sex

Ερωτισμός και όνειρα

Ο ερωτισμός έχει επίσης μια σημαντική θέση στον κόσμο των ονείρων, μερικές φορές είναι ο μόνος τόπος όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν οι πιο άγριες ερωτικές φαντασιώσεις μας. Αλλά μπορεί επίσης να κάνουμε ερωτικά όνειρα που αρχικά δεν φαίνεται να αντιπροσωπεύουν μια από τις φαντασιώσεις μας και η σημασία της οποίας μας διαφεύγει εντελώς! Φυσικά, το όνειρο δεν πρέπει να λαμβάνεται πολύ σοβαρά.

Σεξουαλικές πρακτικές, σέξι εσώρουχα, ερωτικά παιχνίδια, όνειρα, φαντασιώσεις… Μην ξεχνάτε, λένε οι ειδικοί, ότι ο ερωτισμός έχει πολλές πτυχές και μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους. Σημασία έχει να επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας και να μην διστάζετε να αποκαλύψετε τις ερωτκές σας επιθυμίες, αλλά και γιατί όχι να τον / την αφήνετε να τις ανακαλύψει.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιατί οι παντρεμένες ικανοποιούνται περισσότερο σεξουαλικά;

Οργασμός στο σεξ: Μικρά «μυστικά» για να τον… ξεκλειδώσεις (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

Σχετικά άρθρα