Met Gala 2019: Το σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ!

Τζένιφερ Λόπεζ. Τι μπορεί να πει και να γράψει κανείς για την πιο εντυπωσιακή 50άρα σε όλη την Ιστορία της ανθρωπότητας; Όλες τις οι επίσημες εμφανίσεις είναι προσεγμένες και πολύ σέξι!

Το ίδιο θα κάνετε κι εσείς μόλις δείτε την εμφάνιση της στο Met Gala που έγινε στη Νέα Υόρκη. Εκεί όπου κυριάρχησε το υπερβολικά εκκεντρικό και ως ένα βαθμό θα το έλεγες και κιτς. Εκεί λοιπόν η JLo έκανε τη διαφορά. Γιατί παρέμεινε κλασάτη και ξέφυγε από τη συνολική κατάσταση.

https://www.instagram.com/p/BxKm0cBHQIN/?utm_source=ig_web_copy_link

Με πολύ μπουρλέσκ και καμπαρέ στυλ, η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε στο Met Gala με τον μέλλοντα σύζυγό της Άλεξ Ροντρίγκεζ. Εκείνος με δέρμα το πολύ 30άρη όπως φαίνεται στη φωτογραφία ακριβώς από κάτω. Εκείνη με κορμί που ζηλεύουν όλες οι γυναίκες από 18 μέχρι 100.

Στο κόκκινο χαλί πόζαρε προτάσσοντας τα οπίσθια της, όμως δεν γινόταν να μην φωτογραφίσουν όλοι το ντεκολτέ της. Ένα ντεκολτέ που δεν έχει παρουσιαστεί τόσο πληθωρικό στο παρελθόν. Το φόρεμα της είχε κι ένα κόψιμο στο σημείο των γλουτών ώστε να μπορεί να ξεμυτίζει το πόδι. Κι εκεί προικισμένη η Λόπεζ…

https://www.instagram.com/p/BxI_KEbgdgi/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Φέτες» οι κοιλιακοί της Τζένιφερ Λόπεζ για τη νέα της ταινία (ΦΩΤΟ)

Λόπεζ – Ροντρίγκεζ: Πρόταση γάμου βγαλμένη από… παραμύθι (φωτός)!

Τζένιφερ Λόπεζ: Η σταρ από το φτωχικό Μπρονξ που κατέκτησε την κορυφή- Η φυγή από το πατρικό της, η σεξουαλική παρενόχληση, οι 3 αποτυχημένοι γάμοι και η περιουσία των 400 εκ. δολαρίων

 

 

Σχετικά άρθρα