Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 8/5

Βρισκόμαστε στην μέση της εβδομάδας και τα αισθηματικά των ζωδίων φαίνεται να κρύβουν φλερτ και έρωτα από την μια, και βελτίωση της επικοινωνίας με το έτερον ήμισυ από την άλλη! Κάποιο ζώδιο πρέπει να ετοιμαστεί για μία απρόσμενη εξομολόγηση και κάποιο άλλο θα απολαύσει συζητήσεις με τον σύντροφο του!

Για κάποιους φίλους του ζωδιακού, μία συζήτηση για επίλυση παλαιών προβλημάτων με τον σύντροφο θα γίνει πραγματικότητα, με αποτέλεσμα χαρά και απόλυτη ψυχική ικανοποίηση!Κάποιο άλλο θα φλερτάρει και θα το προσεγγίσει το άτομο που το ενδιαφέρει! Τέλος υπάρχει μια γενικότερη ανανέωση της καθημερινότητα σας με φλερτ, ερωτική τύχη και πολλά τρυφερά μηνύματα…

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία απρόσμενη εξομολόγηση! Ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει νωρίτερα, σου εκδηλώνει τώρα τον έρωτα σου για σένα! Είναι μία καλή ευκαιρία να τον δεις διαφορετικά και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους η σχέση σου σταθεροποιείται, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο σου και εμπλουτίζετε την ρουτίνα σας με συναίσθημα και αισθησιασμό!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα φέρνει νέες ανέλπιστα ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες και μάλιστα, πολύ πιθανόν μία νέα γνωριμία, να μεταμορφωθεί τώρα, σε μία νέα όμορφη σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο, βρίσκετε μαζί λύσεις, πετυχαίνετε ανανέωση της σχέσης σας και πραγματοποιείτε ευχάριστες εξόδους!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος ένας απωθημένος ή παλαιός έρωτας, σε οδηγεί σε καυτά συναρπαστικά ερωτικά μονοπάτια! Ένα ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα, σου αναστατώνει την ζωή και σε κάνει και πάλι να χαμογελάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μία συζήτηση για επίλυση παλαιών προβλημάτων με τον σύντροφο, σου δίνει χαρά και απόλυτη ψυχική ικανοποίηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα να προτείνεις και να οργανώσεις μία έξοδο με τον σύντροφο, που θα ανανεώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα, τηλεφώνημα ή μία νέα γνωριμία, θα σου αλλάξουν στην κυριολεξία την ζωή! Φλέρταρε και προσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς δεύτερη σκέψη!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι πραγματικά… κελεπούρι! Η σοβαρή και προσγειωμένη σου αυτοπεποίθηση και η ουσιαστική σου γοητεία σήμερα, θα σε βοηθήσουν, να κάνεις μία νέα πολλά υποσχόμενη και αξιόλογη γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου και μάλιστα υπάρχει έντονα η πιθανότητα τώρα, για πρόταση επισημοποίησης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως τώρα να αποφασίσεις ξαφνικά, να επισημοποιήσεις την σχέση σου και να αλλάξετε με τον σύντροφο την κοινή σας ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σου προσφέρει ό,τι ακριβώς είχες ονειρευτεί και επιθυμούσες! Πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις μία νέα σχέση τώρα, που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τελείως ό,τι μέχρι τώρα ήξερες!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα πολύ πιθανόν να γίνει η αποκάλυψη ενός κρυφού σου θαυμαστή, μετά από μία εξομολόγηση, που σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, εκτός από τις καυτές στιγμές που θα περάσεις με τον σύντροφο, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει κιόλας να συνειδητοποιήσεις την πίστη και την αφοσίωση του σε σένα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα ευνοημένος σήμερα, ιδίως επικοινωνιακά! Θα έχεις πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές και σίγουρα θα χορτάσεις επαφές, ραντεβού, μηνύματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, σου κάνει εκπλήξεις και ίσως και δώρα την σημερινή ημέρα! Ενδεχομένως να προχωρήσει και σε μία πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά και θα βελτιώσει την σχέση σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και ίσως σήμερα να σε προσεγγίσει διαφορετικά, γι’αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να «προχωρήσει» αυτή η ιστορία! Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με τον σύντροφό σου, λύνετε επιτέλους θέματα που σας απασχολούσαν μέχρι τώρα και ανανεώνετε την καθημερινότητα σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές επαφές και εξόδους, θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Επίσης, απολαμβάνεις φλερτ, ερωτική τύχη και πολλά τρυφερά μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, οι επαφές σου και η επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου, θα φέρουν θετικές αλλαγές στην σχέση σας, η οποία ανανεώνεται πλήρως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές επαφές και εξόδους, θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Επίσης, απολαμβάνεις φλερτ, ερωτική τύχη και πολλά τρυφερά μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, οι επαφές σου και η επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου, θα φέρουν θετικές αλλαγές στην σχέση σας, η οποία ανανεώνεται πλήρως!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες γνωριμίες ή μία νέα σχέση σήμερα! Η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ανανεωτική για σένα, γεμάτη εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και φλερτ! Γοητεύεις με τον λόγο σου και μπορείς να κατακτήσεις αυτόν που επιθυμείς! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος θα σου κάνει τα… χατίρια!

Σχετικά άρθρα