Σε μαιευτήριο γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ – Τη συνόδευσε η… Scotland Yard!

Αν και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θέλουν να κρατήσουν μυστικές τις λεπτομέρειες της γέννας του μωρού τους, βγαίνουν σιγά σιγά στη δημοσιότητα νέα για το πού και πότε γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως επιβεβαίωσε και το Παλάτι, η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε τελικά σε ιδιωτικό μαιευτήριο και μάλιστα σε ένα από τα πιο ακριβά του Λονδίνου.

Σκόπευε να γεννήσει στο σπίτι

Η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να γεννήσει στο σπίτι. Ωστόσο, τελικά -για λόγους που δεν έχουν ανακοινωθεί- μεταφέρθηκε την Κυριακή σε μαιευτήριο από την Ομάδα Ασφαλείας της Scotland Yard του Frogmore Cottage.

Έμειναν στο μαιευτήριο όλη τη νύχτα και τελικά η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε στις 5.26 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Το παιδί ζυγίζει περίπου 3.500 γρ.

Κανένα σχόλιο από το Παλάτι

Κανείς δεν γνωρίζει γιατί τελικά μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο, αν κάτι τέτοιο ήταν προγραμματισμένο ή αν συνέβη κάτι που την εξανάγκασε να μη γεννήσει στο Frogmore Cottage. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δήλωσαν ότι αυτά είναι ιδιωτική τους υπόθεση.

Πάντως ο Πρίγκιπας Χάρι στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε πανευτυχής με την έλευση του γιου του!

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μέγκαν Μαρκλ: Η ατίθαση Δούκισσα με το «ζουμερό» ερωτικό παρελθόν που έκανε τον Χάρι… χαζομπαμπά και βαίνει στα χνάρια της Νταϊάνα

Ξετρελαμένη με το πρώτο της εγγόνι η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ!

Doria Ragland: Μια «κοινή θνητή» ανάμεσα στους «Γαλαζοαίματους»-Τα δάκρυα την ώρα της τελετής, η σχέση της με την Μέγκαν και η… άβολη φωτογραφία δίπλα στην Ελισάβετ!

 

 

Σχετικά άρθρα