Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 9/5

Ώρα να γιορτάσουμε τον Έρωτα και … το Χρήμα! ToΤρίγωνο Αφροδίτης-Δία, μας δίνει την εύνοια της, για έρωτα, τύχη, γοητεία και οικονομικά κέρδη, ιδίως αν ανήκουμε στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου! Οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, οφείλουν όμως να προσέξουν υπερβολές σε χρήμα και έρωτα, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα!

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, είσαι απόλυτα ευνοημένος και τυχερός σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, σε ομορφαίνει, σε ανανεώνει και φέρνει απανωτά ευχάριστα νέα και χαρμόσυνες εκπλήξεις, κάθε είδους! Επιπλέον με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, απολαμβάνεις σταθερότητα και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου! Προσοχή όμως στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αν αφεθείς σε πάθη, νεύρα και λάθος συμπεριφορές, εσύ θα είσαι που θα χάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, απολαμβάνεις ψυχική ηρεμία, ξεκούραση και ανακούφιση από τα προβλήματα! Σήμερα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, θα το πετύχεις, αφού φέρνει παρασκηνιακά κάποια νέα ή μηνύματα, που σε χαροποιήσουν! Επιπλέον, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, όνειρα και επιθυμίες μπορούν να πραγματοποιηθούν τώρα και η ζωή σου γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη και συναισθηματική, σε όλους τους τομείς! Προσοχή μόνο σε αδικαιολόγητες εμμονές και φοβίες, που σου χαλούν την διάθεση, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και φιλίες, να αλλάξεις ότι δεν σ’ αρέσει και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία! Επιπλέον, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, παρασκηνιακές δραστηριότητες ευνοούνται σήμερα και σίγουρα θα σου δώσουν, αυτό που συναισθηματικά έχεις ανάγκη! Απέφυγε μόνο υπερβολές και υπερβολικές εκκεντρικότητες, στις επαφές σου, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, ήρθε η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις αυτό που θες πραγματικά, να τελειοποιήσεις την κοινωνική εικόνα σου και τις σχέσεις σου με τον κοινωνικό σου περίγυρο, αλλά και να πετύχεις ψυχική ηρεμία επιτέλους! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, φέρνει ενδείξεις σεβασμού και θαυμασμού από τους γύρω σου, γεγονός που θα σε ευχαριστήσει πολύ! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, έρχονται ευχάριστες στιγμές με φίλους και γνωστούς, αλλά με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα πρέπει να αποφύγεις υπερβολές, που ίσως πλήξουν την κοινωνική σου εικόνα!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα περάσεις σίγουρα υπέροχα, ιδίως μέσα από επαφές και συναντήσεις, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, το οποίο θα φέρει ανανέωση στην κοινωνική σου ζωή, ανέλπιστα χαρούμενα νέα, θετικές αλλαγές και καλοπέραση! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, καταφέρνεις και εκπληρώνεις φιλοδοξίες, ωστόσο μην επαναπαύεσαι και συνέχισε την προσπάθεια! Περιόρισε μόνο, υπεραισιοδοξία και οξυθυμία στις επαφές σου, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα φέρνει εκπλήξεις, που θα σε ανανεώσει ψυχικά και συναισθηματικά, δίνοντας σου την δυνατότητα να αναγεννηθείς και να μεταμορφώσεις την ζωή σου, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα ζήσεις σίγουρα όμορφες στιγμές μέσα από επαφές, μηνύματα, ειδήσεις, μετακινήσεις και συναντήσεις! Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που προκαλεί αδικαιολόγητη καχυποψία και υπερβολικές απαιτήσεις!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, μία ημέρα που θα σε κάνει σίγουρα να ξεχάσεις την μοναξιά, αφού πολλοί θα είναι αυτοί που θα σε θέλουν δίπλα τους σήμερα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, που θα σου φέρει θετικές εξελίξεις και χαρά, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Επιπλέον, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, γοητεύεις τους πάντες με τον ισχυρό συναισθηματισμό και την παθιασμένη σου προσωπικότητα! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που σε παρασύρει σε παραλογισμούς και σε υπερβολικές απαιτήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα, πρόκειται για μία ημέρα γεμάτη ικανοποίηση, που σε απαλλάσσει από άγχος και προβληματισμούς! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία καταφέρνεις και διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και επιπλέον βρίσκεις χρόνο για σένα, βελτιώνοντας την εμφάνιση σου! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μπορείς να κατακτήσεις αυτά που επιθυμείς μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Προσοχή, μόνο, στην τάση σου για προσωπική επικράτηση, εγωισμούς και κόντρες, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, μία απόλυτα τυχερή, ευχάριστη και διασκεδαστική ημέρα, είναι η σημερινή για σένα! Όλα τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου, χάρη στο Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, που φέρνει ευχάριστες στιγμές, χαρά, έντονη κοινωνική ζωή, λάμψη και επιτυχίες κάθε είδους! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ομορφαίνεις και η καθημερινότητα γλυκαίνει! Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που σε παρασύρει σε συμπεριφορές που χαλούν και την φήμη σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σου δώσει επιτέλους την δυνατότητα να απαλλαγείς από άγχος, συναισθηματικές και ψυχολογικές ανασφάλειες, στεναχώριες και πληγές του παρελθόντος! Επιπλέον, φέρνει ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές μέσα στην οικογένεια και το σπίτι και ενδυναμώνει τις συγγενικές σχέσεις! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, λάμπεις και βελτιώνεις την φήμη σου, αρκεί να μην παρασυρθείς από το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σε συναισθηματικά ξεσπάσματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, πετυχαίνεις στόχους, αλλά επιπλέον περνάς και υπέροχα! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις κοινωνικές σου σχέσεις και επαφές, όπου και εκεί θα γευτείς και την επιτυχία! Επίσης, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, το οικογενειακό περιβάλλον, χαρακτηρίζεται από αγάπη και συναισθηματικό δέσιμο! Απέφυγε μόνο κουτσομπολιά και λάθη στις μετακινήσεις, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα!

ΙΧΘΥΣ

Ήρθε η στιγμή, φίλε Ιχθύ, να νιώσεις ξανά σιγουριά και ασφάλεια στην ζωή σου, ανακτώντας αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, μέσα από χαρμόσυνα γεγονότα σήμερα, χάρη στο Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία! Επιπλέον, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, τα επικοινωνιακά σου και τα εκφραστικά σου μέσα γοητεύουν και με μία σου λέξη πετυχαίνεις όνειρα και επιθυμίες! Κοινωνικοποιείσαι και απολαμβάνεις επαφές, συναντήσεις και γνωριμίες! Προσοχή μόνο στην τάση σου για σκληρή συμπεριφορά κάποιες φορές, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα!

Πηγή:Oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς καταλαβαίνεις το ζώδιο κάποιου από την εξωτερική εμφάνιση;

Ζώδια και μαγειρική: Έχεις ταλέντο στην κουζίνα;

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X