Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 9/5

Σήμερα, φτάνοντας προς το τέλος της εβδομάδας, τα αισθηματικά των ζωδίων φαίνονται να έχουν θετικές εξελίξεις αλλα και… φαντάσματα από το παρελθον! Σήμερα κάποιος θα περάσει υπέροχα, ό,τι κι αν κάνει με τον σύντροφο. Για κάποιο άλλο ζώδιο ένας κρυφός, παλαιός, απωθημένος ή απαγορευμένος έρωτας το απασχολεί σήμερα και παρασύρεται προς τα εκεί ενώ για κάποιο άλλο θα πραγματοποιηθεί μία συζήτηση για επισημοποίηση ή για ένα μεγάλο βήμα!

Εξομολογήσεις, προτάσεις, εκπλήξεις, νέα ξεκινήματα ή και νέες σχέσεις, αλλά και θετικές εξελίξεις με το άτομο του ενδιαφέροντος είναι το κύριο χαρακτηριστικό για κάποια ζώδια! Τέλος σήμερα κάποιος φίλος του ζωδιακού θα αναπολεί ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα να επικοινωνήσει,ενώ κάποιος άλλος θα λύσει μαζί με τον σύντροφό του, παλαιά προβλήματα!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες ή και σχέσεις, τύχη, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα και νέα, φλερτ, προτάσεις και γενικά ανανεωτική ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις υπέροχα, ό,τι κι αν κάνεις με τον σύντροφο σήμερα, αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και να μην δημιουργείς εντάσεις χωρίς λόγο!Η ανάγκη σου, για ουσιαστική αγάπη και συντροφικότητα, τώρα ικανοποιείται πλήρως!

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας κρυφός, παλαιός, απωθημένος ή απαγορευμένος έρωτας σε απασχολεί σήμερα και παρασύρεσαι προς τα εκεί, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι! Προσοχή όμως στις αποκαλύψεις, για να μην εκτεθείς! Αν πάλι, δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για να απολαύσεις ρομαντικές και συναισθηματικές στιγμές, με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, φέρνει νέες ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες και μπόλικο φλερτ! Πιθανόν, ένας φίλος σου, να σε βοηθήσει πολύ στην έναρξη και στην εξέλιξη μίας νέας γνωριμίας, ώστε να μεταμορφωθεί σε μία σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ανανέωση στη σχέση σου, μέσα από εξόδους ψυχαγωγίας, αλλά και συζητήσεις με τον σύντροφο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος μόνο για σοβαρά πράγματα και έτσι, έρχεται τώρα η ευκαιρία για μία νέα σταθερή και πολλά υποσχόμενη σχέση, που θα σε ανεβάσει και κοινωνικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μία συζήτηση για επισημοποίηση ή για ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο, είναι εξαιρετικά πιθανή τώρα!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να προτείνεις και να οργανώσεις ένα ταξίδι με τον σύντροφο, που θα ανανεώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα, τηλεφώνημα, συνάντηση ή μία νέα γνωριμία, θα σου δώσουν χαρά και θα σου αλλάξουν την ζωή! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και γοητεύεις σήμερα το άτομο που επιθυμείς, λόγω της γοητείας και του ερωτισμού που εκπέμπεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος, καυτές στιγμές και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών και ο σύντροφος σου αποδεικνύει με πράξεις, την αφοσίωση του και την πίστη του!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, εξομολογήσεις, προτάσεις, εκπλήξεις, νέα ξεκινήματα ή και νέες σχέσεις, αλλά και θετικές εξελίξεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι σήμερα στον σύντροφο και την σχέση σου, αφού είναι και αυτός που θα σου δώσει και την μεγαλύτερη χαρά! Η ανάγκη σου, για ουσιαστική αγάπη και συντροφικότητα, τώρα ικανοποιείται πλήρως!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο, ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατήσει το πάθος του για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε ένα άτομο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και το φλερτ μεταξύ σας, θα έχει πλέον το αποτέλεσμα που θες, αφού πλέον θα εκδηλωθεί καθαρά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας είναι απόλυτα ευνοημένος σήμερα! Πολλές οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές και θα χορτάσεις φλερτ και επιτυχίες! Υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα, να γνωρίσεις το άλλο σου μισό τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σε κακομαθαίνει, σου κάνει εκπλήξεις και δωράκια και απολαμβάνετε μαζί πάθος και ερωτισμό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αναπολείς ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε προσεγγίσει ξανά! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνετε μαζί με τον σύντροφο, παρελθοντικά λάθη και ανανεώνεται την καθημερινότητα σας, μέσα από ήρεμη συζήτηση και συναισθηματική ενδυνάμωση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία! Οι ερωτικές επαφές σου και το φλερτ, θα φέρουν θετικές αλλαγές και έτσι πετυχαίνεις στόχους συναισθηματικούς! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο και επιτέλους βρίσκετε λύσεις μέσα από συζήτηση, στα μέχρι τώρα προβλήματα σας!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, βεβαιώνεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου και επιπλέον λύνετε μαζί, παλαιά προβλήματα και απολαμβάνετε αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ σοβαρεύει και έτσι πολύ πιθανόν σήμερα, να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία ή να κάνεις ουσιαστικά βήματα μπροστά, με το άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει!

Σχετικά άρθρα