Οι προβλέψεις του Τριημέρου! (12/7 – 14/7)

Προβλέψεις τριημέρου από 12/7 έως και 14/7

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

Το τριήμερο αυτό θα είναι κατά κάποιο τρόπο περισσότερο ρεαλιστικό γιατί θα έχετε πιο πολλές πρακτικές υποθέσεις και δουλειές οργάνωσης και λιγότερο ρομαντικό. Βέβαια οι ρομαντικές ψυχές δεν επηρεάζονται τόσο από το πλανητικό σύστημα και επιμένουν στα δικά τους σχέδια. Αν είστε μία από αυτές, αφεθείτε στην προσωπική σας δίνη και φτιάξτε τις δικές σας συνθήκες. Σε πείσμα όλων των καταστάσεων οι πιο τολμηροί θα προσπαθήσετε να περάσετε όμορφα και να γευτείτε μόνο το καλό της στιγμής. Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι καλά κρατεί και δημιουργεί ακόμα προϋποθέσεις για μεγάλα ρομάντζα και ειδυλλιακές σχέσεις. Όσοι πιστοί προσέλθετε και αλλάξτε το μέλλον σας.

Κριός

Είναι οι ημέρες κάπως περίεργες αυτού του τριημέρου, αφού θα βρεθείτε να κάνετε τα χατίρια πολλών και κάπου χάνετε τα δικά σας θέλω. Αλλά αν το σκεφτείτε καλύτερα τελικά τίποτε δεν μπορείτε να χάσετε, απλά προσφέρετε τα φώτα σας ή τις υπηρεσίες σας. Ίσως να το ξεπεράσετε πιο εύκολα. Ο Παρθένος μπορεί να είναι κεντρικό πρόσωπο σε μια ιστορία. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να ασχοληθείτε πιο πολύ με τους δικούς σας ανθρώπους. Με αυτόν τον τρόπο θα αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο. Από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά θα κληθείτε να κρατήσετε μεγαλύτερες ισορροπίες και να ζυγίσετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Σίγουρα θα πρέπει να περιλαμβάνει μεγαλύτερη διάθεση για συνεργασία και συντροφικότητα, κυρίως με Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω.

Ταύρος

Έχετε βάλει τις μεγάλες ταχύτητες και τρέχετε για να προλάβετε να γίνουν όλα όπως εσείς τα θέλετε. Όντας τελειομανείς και απόλυτοι, αναζητάτε την τάξη απεγνωσμένα. Η ασφάλεια σας σχετίζεται και με το αν τα καταφέρνετε ή όχι σε πρακτικά θέματα. Έχετε πάντως τραβήξει μια διαχωριστική γραμμή με κάποια άτομα από το παρελθόν και ενώ στην αρχή σκεφτόσαστε να διαπραγματευτείτε, τώρα έχει βγει η προφανής αδικία που σας έχει γίνει και αρνείστε κατηγορηματικά να κάνετε ένα βήμα που να δείχνει υπαναχώρηση. Το Λιοντάρι είναι πολύ κοντά σας και με τον τρόπο του σας κάνει να εκφράζεστε πιο ρομαντικά και αισθησιακά.


Δίδυμοι

Έχετε αναπτύξει ένα σύστημα πρακτικής εφαρμογής το οποίο κατά κάποιο τρόπο σας ζορίζει γιατί υπάρχει πίεση να βάλετε τα πράγματα σε εφαρμογή οτιδήποτε κρατούσατε σαν ιδέα ανεκπλήρωτη μέσα σας. Τώρα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βρίσκεστε στο επίκεντρο των διαφόρων διεργασιών που μπορεί να συμμετάσχει και ένας Παρθένος. Είναι σημαντική η παρουσία του γιατί είναι καθοριστική, σε κάποιες κυρίως συζητήσεις και συνεργασίες, οι οποίες χρειάζονται μεγαλύτερη διαπραγμάτευση κυρίως από την πλευρά σας . Έχετε βέβαια κατά νου να εξακολουθείτε να επιμένετε σε πράγματα που μπορεί για τους άλλους να είναι κάπως δυσνόητα. Καλύτερα να απλοποιήσετε την ζωή σας για να έχετε την ευχέρεια να κάνετε κινήσεις σε πολλά επίπεδα.

Καρκίνος

Έχετε πλέον το πλανητικό σύστημα με τα δικά σας τα νερά και δεν είναι χάριν του λόγου. Από τη μια ο Ήλιος και ο Ερμής και από την άλλη ο Άρης που μπαίνει την Κυριακή στο ζώδιο σας θα φέρει μεγάλες αλλαγές αλλά και έντονη δράση από την πλευρά σας. Είναι κυρίως το γόητρο σας που θα ενισχυθεί και με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε ότι έχετε άνοιγμα και ευκαιρίες. Αλλά χρειάζεται να μην πέσετε σε κάποια παγίδα που υπόσχεται ναι μεν οικονομική ευμάρεια, αλλά με κάποιο τίμημα το οποίο για να ξεπληρωθεί μπορεί να αλλάξουν όλα τα ασφαλή στοιχεία. Για αυτό περιορίστε τις απαιτήσεις μεγαλείου ή μη ποιοτικής αξιολόγησης και προχωρήστε με την διαίσθησή σας και το ένστικτο που σας συντροφεύει κατά εποχές. Ο Αιγόκερως θα σας ακολουθεί σε κάθε σας βήμα αλλά μπορεί να υπάρχουν εντάσεις. Από την Κυριακή και μετά και κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες η ισορροπία και η ευγένεια καλό είναι να τα υπάρχουν σαν όπλα γιατί θα είναι απαραίτητα συστατικά για να μην υπάρχουν παρατράγουδα, και κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό ή Ζυγό.

Λέων

Έχετε ξανοιχτεί αρκετά και ίσως μερικοί από εσάς ήδη να σκέφτεστε ότι πρέπει να κάνετε πίσω γιατί μπορεί να κάνετε σχέδια χωρίς όμως με την απαραίτητη υποδομή. Μερικοί θα θέλετε να καθίσετε και να μην ασχοληθείτε με τίποτε. Ο λόγος είναι ότι νιώθετε κουρασμένοι και σας λείπει ύπνος, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να νιώσετε περίεργα. Καλό θα ήταν να μην φοβόσαστε την κρίση γιατί φαίνεστε ευάλωτοι και επιφυλακτικοί αλλά μερικές φορές η πραγματικότητα δεν είναι έτσι όπως την νομίζετε. Για αυτό μην χάνετε την δύναμή σας και μην απογοητεύεστε γιατί τελικά κερδίζει αυτός που επιμένει και παραμένει πιστός στο όραμά του. Τα οικονομικά σας θα μπουν σε μια τάξη. Καλό θα ήταν να βάλετε ένα πλάνο αξιολόγησης πραγμάτων και να έχετε προτεραιότητες αναγκών. Από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά θα αφεθείτε περισσότερο. Και θα προσπαθήσετε να περάσετε καλύτερα. Υδροχόος και Ιχθύς είναι πολύ κοντά σας.

Παρθένος

Το τριήμερο αυτό θα έχει πολλές εκπλήξεις, αφού θα επιστρέψετε στα πάτρια εδάφη και θα πάρετε αποφάσεις πολύ σημαντικές οι οποίες θα σας ανατρέψουν κάποια γνώμη για τον εαυτό σας. Κυρίως θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γιατί μπορεί να ξαναθυμηθείτε την αλήθεια του εαυτού σας. Μερικές φορές με την καθημερινότητα αναλώνεστε παραπάνω από το κανονικό και δεν κάθεστε ποτέ μόνοι να σκεφτείτε ορισμένα πράγματα που σας κάνουν καλό. Τώρα έχετε ευκαιρία να ανακτήσετε και πάλι τις δυνάμεις σας και να εκφραστείτε πιο εύκολα και απλά με τους γύρω σας. Οι αποφάσεις σας θα είναι σωστές γιατί θα έχουν σχέση με εσάς και μόνο. Φίλοι και γνωστοί είναι πολύ κοντά σας αρκεί εσείς να μην απομονώνεστε. Από την Κυριακή και μετά ξεκινάει μια περίοδος η οποία θα σας δώσει μεγαλύτερη δράση σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Ο Κριός και ο Καρκίνος θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ζυγός

Έχετε διαμορφώσει κάποια άποψη για ορισμένα πράγματα τα οποία δεν μπορείτε πλέον να τα αλλάξετε. Κυρίως κάποιες ευαισθησίες αλλά και υποχρεώσεις συναισθηματικές τις οποίες δεν θα μπορείτε εύκολα να αποχωριστείτε. Η σκέψη σας για ξεκούραση ή για απομόνωση θα σας δώσει την ανακούφιση και την περισυλλογή. Η επαφή με την  φύση θα σας κάνει καλό. Αν δεν έχετε ήδη πάει διακοπές, καλό θα ήταν να περπατήσετε κάπου στην φύση. Ξεκινάει μια περίοδος για σας πολύ έντονη που θα γίνετε πολύ δραστήριοι και δυναμικοί αλλά θα υπάρχουν εντάσεις και πιθανόν ξεκαθαρίσματα εφ όλης της ύλης, κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες. Μην το φοβόσαστε και τόσο γιατί θα δείτε και μια άλλη πλευρά που ίσως να μην μπορούσατε να δείτε. Ο Καρκίνος θα σας δημιουργήσει την διάθεση για περισσότερο συναίσθημα. Ο Παρθένος και ο Ιχθύς μπορεί να θέλουν περισσότερα πράγματα τα οποία εσείς να μην τα θεωρείτε τόσο απαραίτητα αλλά τελικά θα γίνει μια καλύτερη επαφή.

Σκορπιός

Αναλώνεστε μέσα σε πολλές δουλειές και επαφές. Αυτό θα σας δώσει μια διέξοδο επικοινωνίας και η βαθιά φύση σας θα μπορέσει να εκδηλωθεί περισσότερο. Είστε έτσι και αλλιώς σε καλύτερη φάση, απλά μπορεί να μην το γνωρίζετε τόσο καλά γιατί ίσως να έχετε παραμείνει σε ένα μοντέλο κολλημένοι. Από την άλλη προσπαθήστε να περάσετε όμορφα χωρίς εντάσεις και πολλές απαιτήσεις γιατί μερικές φορές σας πιέζουν τόσο πολύ ώστε να σας κάνουν ανικανοποίητους. Αποδεχτείτε και αυτό θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε όλα τα επίπεδα. Φτιάξτε καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και μην είστε τόσο σκληροί μαζί του. Αυτό είναι το μυστικό κλειδί για να ανοίξει το κουτί της καρδιάς σας. Έχετε πολλά αποθέματα ενέργειας ακόμα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε άμεσα. Η θάλασσα και γενικά η φύση σας κάνει καλό. Για αυτό περπατήσετε και γενικά δραστηριοποιηθείτε σωματικά.

Τοξότης

Έχετε πνιγεί από τις πολλές υποθέσεις που έχετε αναλάβει και η οικογένεια αλλά και η δουλειά σας έχει απαιτήσεις και σας ζορίζει, οπότε έχετε γίνει λάστιχο για να μπορείτε να τα προλάβετε όλα. Τώρα θα είστε και πάλι πολύ δραστηριοποιημένοι. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την καλή σας διάθεση σε οτιδήποτε έχετε να αντιμετωπίσετε και θα δείτε ότι όλα θα ρέουν πολύ καλύτερα. Η σχέση με την οικογένεια μπορεί να είναι πολύ απαιτητική και εσείς να πρέπει να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα για τους άλλους. Αυτό σας δίνει μια συναισθηματική ένταση αλλά συγχρόνως σας μαθαίνει και βιωματικά την εμπειρία της οικογένειας. Σίγουρα θα βρεθείτε με πολύ κόσμο και θα έχετε έντονη δραστηριότητα, κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να ηρεμήσετε περισσότερο γιατί θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν κάπως να κυλούν πιο εύκολα. Παρθένος, Ζυγός και Υδροχόος μπορεί να είναι άτομα που θα κάνετε μια νέα γνωριμία μαζί τους.

Αιγόκερως

Έχετε αναλάβει να κάνετε τον διαμεσολαβητή σε πολλά πράγματα. Από την Παρασκευή και μέχρι και την Κυριακή τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά και εύκολα γιατί εσείς θα έχετε την ευχέρεια να διαχειριστείτε οτιδήποτε σας έρθει με μεγάλη άνεση και ευελιξία. Επειδή σίγουρα θα επιδιώξετε να φροντίσετε και να επιδιορθώσετε πράγματα. Αυτό θα σας φέρει ηρεμία και ανακούφιση γιατί θα μπουν κάποια πράγματα σε τάξη. Είναι σημαντικό να οργανώσετε καλύτερα την ζωή σας γιατί θα έχετε μεγαλύτερη σταθερότητα σε οτιδήποτε κάνετε. Η διαίσθησή σας θα δουλέψει αρκετά καλά και μπορεί να έχετε ανάγκη να καθαριστείτε ψυχικά είτε ακούγοντας εξομολογήσεις από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ή κάνοντας ομολογίες στον εαυτό σας για κάτι που σας βαραίνει. Η πίστη σας θα δυναμώσει και ίσως να πάρετε κάποιες αποφάσεις άνωθεν. Από την Κυριακή και μετά θα χρειαστεί να κρατήσετε γερές ισορροπίες και να μην είστε εύθικτοι ή ευαίσθητοι στις κρίσεις των άλλων κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Υδροχόος

Έχετε αναλάβει χρέη και καθήκοντα εξυπηρέτησης, υπηρεσίας και καθαριότητας. Ίσως να θέλετε ενδόμυχα να απομακρύνετε από τον χώρο σας πράγματα που δεν τα χρειάζεστε. Η ακόμα να βγάλετε από μέσα σας όλο το βάρος ξεδιαλύνοντας κάποιες δυσκολίες σας. Κάτι σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό και προσπαθείτε να το λύσετε με πολλούς τρόπους. Σίγουρα η φροντίδα του εαυτού σας και των γύρω σας είναι ένα στοιχείο που θα σας βάλει σε πρόγραμμα εξυγίανσης. Μπορεί βέβαια να έχετε φορτωθεί πολλά οικογενειακά βάρη και ίσως αυτό να σας φαίνεται κάπως δύσκολο αλλά μέσα από αυτό αλλάζετε και εσείς και αντιλαμβάνεστε την ανθρώπινη φύση πολύ περισσότερο από παλιά. Η εμπειρία σας μεγάλη και ο στόχος σας πλέον τελείως διαφοροποιημένος. Ευαισθησίες και κωλύματα σε κάποια θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν. Μια έντονη δραστηριότητα σας έχει συνεπάρει και μπορεί να ασχολείστε ακόμα και με την διατροφή σε σχέση με την υγεία σας. Το σπίτι σας και οι υποθέσεις του πρωταρχικό σας μέλημα. Ο Καρκίνος, το Λιοντάρι και ο Αιγόκερως θα σας απασχολήσουν αρκετά. Έχετε ακόμα περιθώριο να κάνετε μια καινούργια γνωριμία. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και θα δείτε ότι θα υπάρχουν αλλαγές προς το καλύτερο.

Ιχθύες

Είστε γενικά σε μια καλή φάση. Ίσως αυτές τις ημέρες να προσπαθείτε πάρα πολύ να κάνετε τα κέφια και τα χατίρια των άλλων για να επέλθει η ισορροπία αλλά γενικά έχετε αποκτήσει μεγαλύτερη ευελιξία και αντοχή γιατί ίσως να είναι η εποχή που χαλαρώνετε και αποφεύγετε τις εντάσεις και τις αναμείξεις σε δύσκολα θέματα. Έχετε πάντως την τύχη να έχει ξεκινήσει μια καλή περίοδος για σας η οποία θα σας δώσει μεγαλύτερο άνοιγμα μέσα από γνωριμίες και ερωτικές επιτυχίες. Η δημιουργία ή μια καλύτερη επαφή με το θέμα παιδιού σίγουρα θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Γενικά κάτι αλλάζει στον ορίζοντα και το νιώθετε και εσείς. Ίσως να είναι η εποχή που θα ανταμειφθείτε και μέσα στον γενικό αυτόν χαμό εσείς να αντεπεξέλθετε αρκετά καλύτερα από τους υπόλοιπους. Χρειάζεται βέβαια μεγαλύτερη υποδομή και οργάνωση αλλά αυτό αναγκαστικά θα το μάθετε. Απολαύστε την στιγμή και όλα τα άλλα θα έρθουν. Ο Ζυγός ίσως να κάνει την εμφάνισή του από την Κυριακή και μετά.

Πηγή: astrology.gr

Σχετικά άρθρα