Η «ανάποδη καβαλάρισσα»: Η στάση που θα τον κάνει να σε ερωτευτεί ξανά!

Όπως είναι γνωστό, οι στάσεις στο σεξ είναι πάρα πολλές και υπάρχει μεγάλη ποικιλία που μπορείς να εφαρμόσεις με τον σύντροφό σου στις ερωτικές σας συνευρέσεις. Άλλες ευκολότερες, άλλες δυσκολότερες, οι στάσεις στο σεξ προσφέρουν απόλαυση, ηδονή, αλλά και μεγαλύτερη οικειότητα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Μια από τις καλύτερες και πιο… αισθησιακές στάσεις στο σεξ είναι η «ανάποδη καβαλάρισσα». Πρόκειται για μια παραλλαγή της στάσης «γυναίκα από πάνω», όπου η ηδονή και κατ’ επέκταση ο οργασμός είναι αναπόφευκτα, ενώ παράλληλα χαρίζεις στον σύντροφό σου την χαρά της… θέας της «πίσω όψης» σου.

Πώς θα την κάνεις

Ο παρτενέρ σου ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι ή το πάτωμα ή σε οποιαδήποτε οριζόντια επιφάνεια σας βολεύει. Αφού ξαπλώσει, εσύ με τα πόδια σου ανοιχτά έρχεσαι και κάθεσαι επάνω στο μόριό του, στηριζόμενη στα γόνατά σου.

Προσπάθησε να κάνεις μια γωνία με την λεκάνη σου, ώστε να μπορείς να ανεβοκατεβαίνεις επάνω του, άνετα. Η πλάτη σου είναι γυρισμένη προς το πρόσωπό του και με τα χέρια σου μπορείς αν θέλεις να στηριχθείς στα γόνατά του.

Τι σου προσφέρει

Η στάση «ανάποδη καβαλάρισσα» εκτός από τη μεγάλη απόλαυση σου προσφέρει και τη δυνατότητα να ελέγξεις την ένταση και τον ρυθμό της διείσδυσης, κάτι που θα σε βοηθήσει σίγουρα να φτάσεις σε οργασμό.

Είναι μια στάση κυριαρχική, που έχει όμως και το στοιχείο της σαγήνης, καθώς ο καλός σου θα σε βλέπει να ανεβοκατεβαίνεις επάνω του, έχοντας πλήρη… οπτική γωνία των οπίσθιών σου, κάτι που θα τον φέρει σε ακόμα μεγαλύτερη διέγερση.

«Διπλός» οργασμός

Με τη στάση «ανάποδη καβαλάρισσα» μπορείς να έχεις δύο ήδη οργασμού: Κλειτοριδικό και κολπικό, καθώς έχεις τη δυνατότητα να χαϊδεύεις παράλληλα με τη διείσδυση την κλειτορίδα σου, οπότε και είναι σίγουρο ότι θα τελειώσεις.

Επίσης, εάν κι εφόσον το θέλεις την ώρα που ανεβοκατεβαίνεις επάνω στο μόριο του συντρόφου σου, να χαϊδεύεις το σώμα σου. Εστίασε αν θέλεις στο στήθος και τις ρόγες σου, οπότε και θα δεις τον ερεθισμό σου σίγουρα να αυξάνει.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

H «ανάποδη καβαλάρισσα»: Εκεί που το σεξ συναντά την ιππασία!

Γιατί το «ιεραποστολικό» είναι η στάση του μέλλοντος;

Σχετικά άρθρα