3 στάσεις για να κάτσεις στον… θρόνο της ηδονής!

Εάν είσαι κι εσύ φίλη της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones που πραγματικά… σπάει τα ταμεία, έχουμε να σου προτείνουμε τρεις στάσεις στο σεξ βγαλμένες και εμπνευσμένες από τους ήρωες, τοποθεσίες, αλλά και το γενικότερο concept του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σόου.

Ας δούμε, λοιπόν, ποιες είναι οι στάσεις αυτές που θα σε στείλουν σίγουρα στον… θρόνο της ηδονής!

Η Αίθουσα του Θρόνου

Πρόκειται για μια στάση που είναι σίγουρο ότι θα σε ικανοποιήσει πλήρως και θα σε στείλει στο έβδομο ουρανό της ηδονής. Κι αυτό, γιατί πρόκειται για μια στάση ώστε ο σύντροφός σου να σου κάνει στοματικό σεξ. Τι να κάνεις; Βάλε τον να ξαπλώσει ανάσκελα και κάθισε στο στόμα του, έτσι ώστε ο κόλπος σου να εφάπτεται του στόματός του.

Φυσικά τα πόδια σου είναι ανοιχτά και λυγισμένα δεξιά κι αριστερά από το κεφάλι του. Είναι μια πολύ καλή στάση για στοματικό σεξ, καθώς όχι μόνο μπορείς να κουνιέσαι ελαφρά επάνω στο στόμα του, οπότε κι ο ερεθισμός σου να είναι μεγαλύτερος, αλλά και χαϊδεύεις τόσο το στήθος, όσο και την κλειτορίδα σου, ώστε να έχεις ακόμα πιο… δυνατό οργασμό!

Ο Μικροδάχτυλος

Μην πάει το μυαλό σου σε… αναλογίες μεγέθους! Η στάση αυτή είναι εμπνευσμένη από τον σχετικό χαρακτήρα της σειράς που κάπου στο τέλος του πρoηγούμενου κύκλου χάνει τη ζωή του. Στη στάση αυτή τα πράγματα είναι απλά: Εσύ κάθεσαι στα γόνατα σε μια επίπεδη επιφάνεια (κρεβάτι, πάτωμα κλπ.) Η πλάτη σου είναι όρθια και τα πόδια σου ελαφρώς ανοιχτά. Ο σύντροφός σου παίρνει θέση από πίσω σου, κολλώντας το στήθος του στην πλάτη σου.

Με τον τρόπο αυτό, έχοντας κι αυτός λυγισμένα τα γόνατά του, διεισδύει στον κόλπο σου. Το… bonus της στάσης είναι ότι μπορεί με τα δάχτυλα του ενός ή και των δύο χεριών να παίξει με την κλειτορίδα σου παράλληλα με την διείσδυση, ώστε να σε φέρει σε οργασμό, κολπικό και κλειτοριδικό μαζί!

Η στάση της Καλίσι

Στην στάση αυτή τα σώματά σας θυμίζουν το πέταγμα των δράκων της Καλίσι. Πώς θα την κάνεις: Εσύ ξαπλωμένη ανάσκελα, με τα πόδια σου αρκετά ανοιχτά και λυγισμένα. Ανασήκωσε τη λεκάνη σου, έτσι ώστε ο σύντροφός σου να περάσει το ένα του πόδι από κάτω, έτσι ώστε το άνοιγμα του κόλπου σου να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στο μόριό του.

Ουσιαστικά φτιάχνεται με τα κορμιά σας ένα Χ, που θα σας χαρίσει την απόλυτη ηδονή αφού έτσι έχετε τη δυνατότητα να κινείστε συγχρονισμένα, αλλά κι εσύ να έχεις (και) κλειτοριδικό οργασμό αφού με την στάση αυτή το συγκεκριμένο σημείο τρίβεται ιδιαίτερα έντονα.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από cosmopolitan.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Προκαταρκτικά στο σεξ: Πώς θα κάνεις τον άνδρα να σε χαϊδέψει σωστά

Ερωτογενείς ζώνες που δεν φαντάζεσαι ότι έχεις!

 

Σχετικά άρθρα