Σοκ στην Ηλεία: Θείος και αδερφός βίαζαν επί χρόνια 16χρονη

Μια ακόμα φρικτή υπόθεση βιασμού ανήλικης «βλέπει» το φως της δημοσιότητας. Θείος και αδερφός φέρεται να βίαζαν συστηματικά επί τρία χρόνια 16χρονη.

Τους φερόμενους ως δράστες εξετάζουν το τελευταίο διάστημα οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές του νομού Ηλείας. Και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους.

Ζούσε «εφιάλτη» από την ίδια της την οικογένεια

Κάτοικος χωριού της Ηλείας το ανήλικο θύμα των αρρωστημένων ορέξεών τους, ζούσε τον δικό της «εφιάλτη» από την ίδια της την οικογένεια.

Ιθύνοντες ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός της και ο θείος της, αδερφός του πατέρα της. Να σημειωθεί πως είναι πατέρας ανηλίκων παιδιών. Αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε.

Είχε φύγει από το σπίτι

Το τελευταίο διάστημα είχε φύγει και ζούσε με τον φίλο της σε άλλο χωριό του δήμου Ήλιδας, σύμφωνα με πληροφορίες από το patrisnews.

Έτσι ο πατέρας της κοπέλας ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να επιστρέψει στην οικία της. Οι αστυνομικοί που την βρήκαν, την άκουσαν με πολύ προσοχή να τους εξηγεί γιατί έφυγε από το σπίτι της.

Ιατροδικαστικά δεν μπορεί να βεβαιωθεί το οτιδήποτε σχετικό με τις καταγγελίες. Πλέον η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Διεστραμμένη δασκάλα βίασε 10χρονο μαθητή της στη Λουζιάνα

Ισόβια στον «Δράκο» της Ξάνθης: Βίασε και έκαψε ζωντανή τη Ζωή

Βιασμός – Σεξουαλική κακοποίηση: Πώς να προστατεύσουμε τα παιδιά μας;

Σχετικά άρθρα