Πρίγκιπας Χάρι: Το… κακό αγόρι έγινε ο «κος Τέλειος» – Από τα έξαλλα πάρτι με τα ατελείωτα μεθύσια και τις γυμνές νύχτες στο Λας Βέγκας μέχρι το ειδύλλιο με τη Μέγκαν και τη γέννηση του Άρτσι 

Τρισευτυχισμένος χαζομπαμπάς φαίνεται πως είναι ο πρίγκιπας Χάρι. Εκείνος και η Μέγκαν Μαρκλ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019.

Η όμορφη πρώην ηθοποιός τον μετέτρεψε από ατίθασο λάτρη των πάρτι και εραστή του γυναικείου φύλου, σε οργανωμένο οικογενειάρχη και γλυκό μπαμπά στον Άρτσι τους.

Έφυγε για την Ολλανδία

Και οι πράξεις του το μαρτυρούν. Αν και ήταν κανονισμένο να φύγει σε ταξίδι, έσπευσε να το ακυρώσει λόγω της ετοιμόγεννης γυναίκας του με την οποία φαίνεται να είναι ακόμα σφόδρα ερωτευμένος.

https://www.instagram.com/p/BxNQYSxgVfc/

Ωστόσο, το μωρό ήρθε, οι φωτογραφίες βγήκαν και τώρα οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον περιμένουν. Έτσι, έφυγε για το ταξίδι του στην Ολλανδία, για την επίσημη έναρξη των Invictus Games.

Εκεί, πήρε και το… δωράκι του για το βασιλικό μωρό. Ένα βασιλικό λευκό φορμάκι με την επιγραφή των αγώνων, κάνοντας και ένα σχετικά «κρύο» λογοπαίγνιο. «From Archie to archery», ήταν το σχόλιο σε Ιnstastory.

https://www.instagram.com/p/BxQRxxGgBV3/

Όμως, ο Χάρι δεν ήταν ανέκαθεν αυτός ο άνθρωπος που θα «νοικοκυρευόταν». Σχεδόν μέχρι τα 30 του έτη, το όνομά του ήταν στενά συνδεδεμένο με έξαλλα πάρτι, όμορφες γυναίκες, ατελείωτα μεθύσια και έντονες εκρήξεις θυμού.

Σωστός… πονοκέφαλος για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Ήταν το «κακό» μέλος της βασιλικής οικογένειας. Και είχε κερδίσει αυτό τον τίτλο επάξια! Σωστός… πονοκέφαλος για τη Βασίλισσα Ελισάβετ η οποία τώρα ξέρει πως ο λατρεμένος εγγονός της έχει ηρεμήσει και είναι πολύ χαρούμενη για το τέταρτο δισέγγονό της.

https://www.instagram.com/p/BxM4maVA9j6/

Όταν ήταν έφηβος, είχε πραδεχτεί πως πειραματίστηκε με τη μαριχουάνα και ο πατέρας του τον έστειλε σε κέντρο αποτοξίνωσης, σύμφωνα με πηγή από το Παλάτι. Μάλιστα, τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά θέλουν να πειραματίστηκε με την κάνναβη και το καλοκαίρι του 2017.

Μαριχουάνα… στοπ

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας θεώρησε πως θα ήταν χρήσιμο και σοκαριστικό για τον γιο του να δει τις επιπτώσεις των ναρκωτικών. Βέβαια, ο Χάρι έκατσε μόνο για μια ημέρα! Η θέση της βασιλικής οικογένειας είναι ότι ήταν ένα σημαντικό ζήτημα για το οποίο δεν θέλουν να κάνουν περαιτέρω σχόλια.

https://www.instagram.com/p/BxF_AiyHmSl/

Επίσης, είχε κατηγορηθεί ότι έκλεψε στα σχολικά του χρόνια. Η δασκάλα, Sarah Forsyth, που ισχυρίστηκε ότι τον βοήθησαν να περάσει ένα τεστ κάνοντας μια υποχρεωτική εργασία, τον… κάρφωσε. Πρόκειται για περίπτωση όμως, που το Παλάτι αρνήθηκε κατηγορηματικά, ενώ τίποτα ποτέ δεν αποδείχτηκε.

Βίαιος απέναντι στους παπαράτσι

Ένα πράγμα, ή καλύτερα ένα επάγγελμα, που ο Χάρι ποτέ δεν συμπάθησε είναι οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και οι παπαράτσι. Στο παρελθόν έχει έρθει σε ρήξη με πολλούς που τον κυνηγούν για μια του φωτογραφία. Και όχι αδίκως. Αφού συνδέονται με τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας Νταϊάνα την οποία καταδίωκαν και έχασε τη ζωή της λόγω αυτού.

https://www.instagram.com/p/BxFBzFhgpDK/

Το 2004, την ώρα που έβγαινε από ένα νυχτερινό μαγαζί, χτύπησε την κάμερα ενός ρεπόρτερ. Η γροθιά του ήταν τόσο δυνατή που χτύπησε το άτομο στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να του κόψει τα χείλη. Σαν καζάνι που βράζει τα νεύρα και η διάθεση του αδερφού του Ουίλιαμ, για χρόνια.

Πάντως, ο παπαράτσι ισχυρίστηκε στον Τύπο πως ο Χάρι ήταν εσκεμμένα εχθρικός και επιθετικός απέναντί του, θέλοντας να τον βλάψει. «Γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί δεν με αφήνεις ήσυχο επιτέλους;», πρόταξε πως του φώναζε ο γαλαζοαίματος, όσο εκείνος ήταν στον δρόμο χτυπημένος. Πάντως, δεν έκανε καταγγελία. Λέτε να βοήθησε και το Παλάτι; Ξανά;

https://www.instagram.com/p/BxLGmWQn3PM/

Ντύθηκε Ναζί

Μια ακόμα αξέχαστη στιγμή του ήταν όταν επέλεξε να βάλει στο χέρι του τη σβάστικα των Ναζί και μια στολή που θύμιζε ότι είναι μέλος τους, θεωρώντας το… κουλ. Και η φωτογραφία του, όπως ήταν αναμενομένο, έγινε viral αμέσως. «Λυπάμαι ειλικρινά αν έφερα σε δύσκολη θέση κάποιον ή τον ντρόπιασα. Ήταν ατυχής επιλογή και απολογούμαι», δήλωσε μετά την κατακραυγή.

Εξάλλου, συνέδεσαν αυτή του την επιλογή με τα- κατά πολλούς- ρατσιστικά του σχόλια σε ένα βίντεο του 2006 όπου ακούγεται να χρησιμοποιεί τις λέξεις «Πάκι» και «φτωχαδάκι» σε στρατιώτες που υπηρέτησαν μαζί του. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται καθαρά για αστεία ονόματα μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/BwXWQEMHAg6/

Οργάνωνε γυμνές βραδιές στο Λας Βέγκας

Αδυναμία του μεγάλη, όμως τα πάρτι. Πάρτι και διασκέδαση σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο. Παράδειγμα το 2011 στην Κροατία όπου με τους φίλους του έχασαν εντελώς τον έλεγχο. Έπεσε σε πισίνα αν και ντυμένος, έπινε ασταμάτητα και χόρευε αλλάζοντας με τα ρούχα κάποιου άλλου.

Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν οι γυμνές νύχτες του 34χρονου- πλέον- στο Λας Βέγκας, σκάνδαλο που «πλήγωσε» την εικόνα του και τον έβλαψε αρκετά. Ήταν εκείνος μάλιστα, που οργάνωνε τέτοιες βραδιές. Και ο φωτογραφικός φακός τον τσάκωσε! Αλλά όπως είναι γνωστό, «ό,τι συμβαίνει στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας».

https://www.instagram.com/p/BxLxiq6gawX/

Είναι 6ος για τον βασιλικό θρόνο

Και κάπου ανάμεσα σε αυτή την έξαλλη ζωή και τα καθήκοντά του ως δούκας του Σάσεξ, μικρότερος γιος του Καρόλου και αδερφός του Ουίλιαμ, έπρεπε και να σπουδάσει. Αν και ήταν τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, πλέον βρίσκεται στην έκτη θέση. Προηγείται ο πατέρας του, ο αδελφός του και τα ανίψια του (Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούι).

Ευτυχώς, όσο ήταν στη ζωή η Νταϊάνα, ήθελε και τα δυο της παιδιά να έχουν ένα ευρύτερο φάσμα εμπειριών σε σχέση με προηγούμενα βασιλικά παιδιά. Έτσι φρόντισε να τα πηγαίνει σε χώρους που κυμαίνονταν από το Disney World και τα McDonald’s μέχρι κλινικές καταπολέμησης του AIDS και καταφύγια για άστεγους.

https://www.instagram.com/p/Bv5Xlcgl-l1/

Σκληρός για εκείνον ο θάνατος της Νταϊάνα

Κάρολος και Νταϊάνα χώρισαν το 1996 και το επόμενο έτος η μητέρα του σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι. Χάρι και Ουίλιαμ έμεναν μαζί με τον πατέρα τους στο Κάστρο Μπαλμόραλ εκείνο το διάστημα. Έτσι έμαθαν από τον ίδιο για τον θάνατο της πολυαγαπημένης τους μαμάς.

Με σπουδές στο Κολέγιο του Ίτον, διακρίθηκε στον αθλητισμό, ιδιαίτερα στο πόλο και το ράγκμπι. Για αυτό ήταν έυκολη η απόφασή του το 2005, αντί να να συνεχίσει τις σπουδές του, να μεταβεί σε στρατιωτική σχολή της Βρετανίας.

https://www.instagram.com/p/Bv9_54BFsU9/

Να σημειωθεί πως αν και ανακοινώθηκε ότι η στρατιωτική μονάδα του Χάρι θα πήγαινε στο Ιράκ, αποφασίστηκε ότι δεν θα πάει εξαιτίας φόβου ότι θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνοι στόχοι για επιθέσεις.

«Πλούσιο» και το ερωτικό του παρελθόν

Πολλές είνα οι γυναίκες που πέρασαν από το πλευρό του αλλά καμία τόσο πολύτιμη όσο η Μέγκαν Μαρκλ που κατάφερε να τον γοητεύσει. Βέβαια, δύο ονόματα πάντα θα είναι συνδεδεμένα με εκείνον: Chelsy Davy και Εllie Goulding.

https://www.instagram.com/p/Bvui9xYFed_/

Το 2004 μπήκε στη ζωή του η όμορφη επιχειρηματίας με την οποία μια τα έφτιαχνανα, μια τα χαλούσαν, μια τα έφτιαχναν, μια τα χαλούσαν. Και ο Τύπος το λάτρευε αυτό το ειδύλλιο. Ήταν τόσο ταιριαστοί και πολλοί έλεγαν πως θα γίνει σύζυγός του. Πάντως, η δική της θέση ήταν ξεκάθαρη. Όσο κι αν τον ήθελε, υποστηρίζε «αυτό δεν είναι μια ζωή για εμένα».

Γνώρισε τη Μέγκαν σε τυφλό ραντεβού

Μια μικρή… σχέση φαίνεται πως είχε και με τη γνωστή τραγουδίστρια Ellie, δέκα χρόνια μετά την Chelsy. Αφορμή στάθηκε το αίτημα να τραγουδήσει στα 30ά γενέθλιά του. Αυτό το φλερτ εικάζεται πως είχε διάρκεια 2 ετών, μέχρι και το 2016.

https://www.instagram.com/p/BvNsxCRlzm_/

Τότε είναι και που γνώρισε τη Μέγκαν σε τυφλό ραντεβού. «Μας σύστησε κοινός γνωστός», αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο BBC, λίγο πριν τον αρραβώνα τους. Μάλιστα, πληροφορίες του Ε! θέλουν την Violet von Westenholz να είχε τον ρόλο της προξενήτρας.

Η… φλόγα μεταξύ τους δεν άργησε να ανάψει. «Συναντηθήκαμε για ποτό. Και σκέφτηκα ότι πρέπει να βρεθούμε ξανά. Οπότε ήμουν σε φάση τι κάνεις αύριο; Πρέπει να συναντηθούμε», είχε απαντήσει η Μέγκαν παλιότερα.

Ηλιανά Φασόλη

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μέγκαν Μαρκλ: Η ατίθαση Δούκισσα με το «ζουμερό» ερωτικό παρελθόν που έκανε τον Χάρι… χαζομπαμπά και βαίνει στα χνάρια της Νταϊάνα

Ο γάμος της χρονιάς : Όλο το παρασκήνιο και οι κατηγορίες της οικογένειας της Meghan Markle- Η στήριξη του Χάρι και η εκθαμβωτική τελετή

Doria Ragland: Μια «κοινή θνητή» ανάμεσα στους «Γαλαζοαίματους»-Τα δάκρυα την ώρα της τελετής, η σχέση της με την Μέγκαν και η… άβολη φωτογραφία δίπλα στην Ελισάβετ!

Κίτι Σπένσερ: Η ανιψιά της Νταϊάνα που έγινε μοντέλο- Το σκληρό διαζύγιο των γονιών της και ο εκθαμβωτικός αδερφός της Λούις

Νταϊάνα: Η θλιμμένη πριγκίπισσα που λάτρεψαν οι Βρετανοί- Η απιστία του Καρόλου, η βουλιμία και οι 4 απόπειρες αυτοκτονίας

Καμίλα: H ερωμένη που έγινε δούκισσα της Κορνουάλης – Ο περιπετειώδης έρωτας με τον Κάρολο, η σχέση μίσους με την Νταϊάνα και το σκάνδαλο «CamillaGate»

Σχετικά άρθρα