«Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» σχεδόν 30 χρόνια μετά – Δείτε το τρέιλερ

Μεγαλύτερη ηλικιακά, η παρέα από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφουν στις 7 Αυγούστου μέσα από το δίκτυο του FOX. Η παρέα της θρυλικής σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφει – λίγο μετά την τραγική απώλεια του Λουκ Πέρι, που έπαιζε στο σίριαλ τον ρόλο του Ντίλαν. Ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς νεανικές σειρές στα 90’s. Το πρώτο επεισόδιο του «Beverly Hills 90210» προβλήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1990 από το αμερικανικό κανάλι Fox. Στη χώρα μας, προβλήθηκε από το MEGA channel στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης και θεωρείται η σειρά με την οποία μεγάλωσαν οι σημερινοί σαραντάρηδες.

Η συγκεκριμένη προτεινόμενη αναβίωση της θρυλικής εφηβικής σειράς της δεκαετίας του 1990 θα επικεντρώνεται στα κατορθώματα των αρχικών χαρακτήρων στη ζωή τους πλέον ως μεσήλικες. Κάτι σαν αυτό που θα γίνει με την ελληνική σειρά «Λόγω Τιμής» που έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

https://www.youtube.com/watch?v=FvJhkiQjdrA

Ηχηρή η απουσία του Λουκ Πέρι…

Πρόσφατα, συναντήθηκαν στο στούντιο για το reboot της σειράς και το ανακοίνωσαν με την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε η Γκαμπριέλ Καρτέρις στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Με μεγάλο απόντα τον Λουκ Πέρι, ο οποίος πέθανε πρόσφατα από οξύ εγκεφαλικό, όλοι οι αρχικοί πρωταγωνιστές ποζάρουν χαμογελαστοί στη φωτογραφία. Η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια, ενώ θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο καλοκαίρι με επίσημο τίτλο «BH90210».

https://www.instagram.com/p/Bw5q_AUhK9q/?utm_source=ig_web_copy_link

Δείτε και την πρώτη επίσημή τους φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/BxQKCKWje3S/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Ποια είναι η… κατάρα των σταρ της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»;

Ήσουν κι εσύ ερωτευμένη στην εφηβεία σου με τον Ντίλαν ΜακΚέι ή αλλιώς Luke Perry;

Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούνε (βίντεο)

 

 

Σχετικά άρθρα