Παγκράτι: Απίστευτη καταγγελία για απαγωγή και ληστεία

Aπίστευτη είναι η καταγγελία που έκανε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ένας κάτοικος Παγκρατίου, για απαγωγή και ληστεία.

Όπως αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος Μάκης Παπαδάτος, το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/5).

Άρπαξαν τον 17χρονο

Την ώρα που ο 17χρονος γιος του περίμενε το λεωφορείο να γυρίσει στο σπίτι του, τον άρπαξαν πέντε με έξι άτομα από την Ούλωφ Πάλμε.

Του φόρεσαν κουκούλα, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον πήγαν στην Πανεπιστημιούπολη. Εκεί, όπως κατήγγειλε, τον έριξαν κάτω και τον χτύπησαν.

Τρόμος για την οικογένεια

Του άρπαξαν το τσαντάκι με τα προσωπικά του στοιχεία και τα κλειδιά του. Κάποιοι από τους απαγωγείς έκατσαν με το θύμα ενώ οι υπόλοιποι πήγαν στο σπίτι του.

Εκεί ήταν ο πατέρας, η μητέρα και ο μικρότερος αδελφός του. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα του 17χρονου οι επίδοξοι κλέφτες απείλησαν τη σύζυγό του με μαχαίρι και τον γιο του με όπλο.

Υπήρξε μάχη με μαχαίρι

Όταν εκείνος πλησίασε, υπήρξε μάχη με μαχαίρι, με το οποίο τραυματίστηκε στα χέρια. Οι δράστες, φέρεται να τρόμαξαν από τις φωνές των γειτόνων και έφυγαν.

Στο σημείο άφησαν το αυτοκίνητό τους, αλλά και κηλίδες αίματος. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, ενώ η υπόθεση ερευνάται.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μενίδι: Θανατηφόρο τροχαίο μετά από ληστεία ντελιβερά

Ληστεία κοσμηματοπωλείου στη Μεσογείων: Οι δράστες απείλησαν τον υπάλληλο με Uzi

Έχεις παράπονα για οδηγό ταξί; Τώρα θα μπορείς να κάνεις καταγγελία!

Σχετικά άρθρα