Μέρες… μυστηρίου και ανακαλύψεων για όλη την οικογένεια στο Μουσείο του ΟΤΕ!

Μέρες… μυστηρίου και ανακαλύψεων στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ! Μια μοναδική μουσειακή εμπειρία θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε με τα παιδιά σας στο Μουσείο του ΟΤΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Μουσείων, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 18 Μαΐου! Οι νέες τεχνολογίες βρίσκονται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο με στόχο να κάνουν την επίσκεψή σας αξέχαστη!

Mouseio ΟΤΕ

Ποιες είναι οι δράσεις του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ!

Αυτή τη φορά το Μουσείο Τηλεπικ0ινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ… σβήνει τα φώτα του και καλεί παιδιά και γονείς σε ένα μαγικό ταξίδι εξερεύνησης, με μαγικό όπλο πάντα τις νέες τεχνολογίες!

Museum in the Dark!

mouseio Ote3

Ποτέ το σκοτάδι δεν είχε τόσο ενδιαφέρον!

Μια φωσφορίζουσα διαδρομή στο Μουσείο θα έχουν την ευκαιρία να διανύσουν οι μικροί επισκέπτες ενώ θα κρατούν τα φωτόσπαθά τους και θα διαβάζουν φωσφορίζοντα βιβλία!

Ένα μουσειοπαιδαγωγικό πρόγραμμα που μας γυρίζει πίσω στα παιδικά μας χρόνια, όταν παίζαμε το “Σκοτεινό Δωμάτιο”. Η χρήση ψηφιακών μέσων θα βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν πράγματα για το παρελθόν αλλά και το μέλλον των Τηλεπικοινωνιών, με έναν πολύ ψυχαγωγικό τρόπο που θα λατρέψουν όχι μόνο εκείνα αλλά και εσείς!

Εικαστικό εργαστήρι “Ζωγραφίζοντας το παρελθόν”

Πέρα από τα… παιχνίδια στο σκοτάδι, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ιδιαίτερο εικαστικό εργαστήρι! Θα μπορούν να βάλουν χρώματα σε παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες και να φτιάξουν με αυτόν τον τρόπο το δικό τους άλμπουμ από το πλούσιο φωτογραφικό αρχείο του Μουσείου!

mouseio ote ergastirio1

Κάθε παιδί επιλέγει 4 φωτογραφίες από το αρχείο του Μουσείου και αφού ακούσει τις ιστορίες των ατόμων ή των σκηνών που απεικονίζονται, μπορεί να επέμβει με τον δικό του τρόπο για να τους δώσει χρώμα και άλλη πνοή, σε ένα διάλογο του παρελθόντος με το παρόν!

 Το πρόγραμμα των δράσεων!

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ θα είναι κατ΄ εξαίρεσιν ανοιχτό με διευρυμένο ωράριο από τις 17 μέχρι και τις 19 Μαΐου και συγκεκριμένα από τις 09.00 μέχρι και τις 19.οο, ενώ η είσοδος των επισκεπτών αλλά και η συμμετοχή στις μουσειοπαιδαγωγικές δράσεις είναι, όπως πάντα, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Ωστόσο είναι απαραίτητη η online κράτηση θέσεων, ώστε να μπορέσετε να συμμετέχετε στις δράσεις του Μουσείου!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων πατήστε εδώ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ: Μια… μαγική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Τα παιδιά έγιναν μικροί ρεπόρτερ στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ

 

Σχετικά άρθρα