Μαρία – Ηλέκτρα Αδραχτά

Το πρώτο πτυχίο της Μαρίας – Ηλέκτρας Αδραχτά είναι πάνω στην Κοινωνική Πολιτική του Παντείου Πανεπιστήμιου.

Στη συνέχεια δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον προς τον ανθρώπινο πόνο και στη θέλησή της για προσφορά σπούδασε Ψυχολογία στο Cardiff Μetropolitan University του Λονδίνου.

Είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (BPS). Παράλληλα απέκτησε και το δίπλωμά της στη Συμβουλευτική Εκπαιδεύση. Είναι πιστοποίημενο απο τον  οργανισμό Pearson του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Κλινική Ψυχολογία και Συμβουλευτική του Derby University, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια  ψυχικής υγείας σχετικά με την διαχείριση του στρές και την σωματική υγεία.

Έχει κάνει έρευνα πάνω στον Αυτισμό και συμβουλευτική στους γονείς των παιδιών μαθησιακών δυσκολιών και αυτιστικού φάσματος στο νοσοκομείο Παίδων, Αγία Σοφία.

Εργάσθηκε ως ψυχολογός στην Α’ Πανεπιστημιακή ψυχιατρική κλινική του Καποδιαστριακού Πανεπιστημίου – Αιγηνήτειο. Αποτέλεσε μέρος της ομάδας των Νευροψυχολόγων και συμμετείχα σε πειράματα μελέτης κλινικών περιπτώσεων.

Πρόσεφερε εθελοντική εργασία στο συμβούλιο προσφύγων και μεταναστών με στόχο την εκπαίδευση και την ψυχολογική στήριξη παιδιών και ενηλίκων μεταναστών.

Εργάζεται ιδιωτικά με τη θεραπεία κλινικών περιπτώσεων και την παροχή συμβουλευτικής σε παιδιά και ενήλικες με ειδίκευση στον τόμεα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Μαρία – Ηλέκτρα Αδραχτά
Κλινική Ψυχολόγος
6947678362
marieelectreadrachta@gmail.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X