Les Macarons: τα πιο… νόστιμα κραγιόν του καλοκαιριού!

Τα macarons δεν αποτελούν ένα απλό επιδόρπιο. Είναι το πιο χρωματιστό και κομψό επιδόρπιο με χυμώδη γεύση που όλοι επιθυμούν να απολαμβάνουν… Κι αν έβγαιναν και σε κραγιόν; Ναι καλά ακούς! Η LOréal Paris, λοιπόν, μας συστήνει τα Les Macarons!

Τα νέα κραγιόν που έρχονται να διεγείρουν τις αισθήσεις από την όσφρηση μέχρι και τη γεύση. Σχεδιασμένα να αντέχουν στους έντονους καθημερινούς ρυθμούς, τα νέα κραγιόν της L’Oréal Paris, είναι εμπνευσμένα από το Παρίσι και υπόσχονται μεγάλη διάρκεια και εξαιρετικό ματ αποτέλεσμα σε 12 διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Το κερασάκι στην τούρτα;

Αυτή η -χωρίς ενοχές- απόλαυση, πέραν του ότι είναι ένα everydayκραγιόν που αντέχει έως 16 ώρες, έρχεται με 6 διαφορετικά αρώματα – γεύσεις που έχουν στόχο να σε πείσουν ότι όταν τα φοράς είναι σαν να απολαμβάνεις ένα αληθινό μάκαρον.

les macarons l oreal

Ακούγεται δελεαστικό;

Μπορείς να αφήσεις τη γλυκιά μυρωδιά της φράουλας να σε ταξιδέψει στις καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται ή να παραδοθείς χωρίς αναστολές στην απολαυστική και εξωτική μυρωδιά του μάνγκο, πριν φυσικά σε ξελογιάσει εντελώς η έντονη, εθιστική μυρωδιά του βατόμουρου.

Και για τους πιο απαιτητικούς…υπάρχει η παραδοσιακή βουτυρένια μυρωδιά του μπισκότου, η καραμελένια αίσθηση του αμυγδάλου, καθώς και η κλασική, μα παράλληλα, ντελικάτη γεύση μιας καραμέλας βουτύρου.

Το αποτέλεσμα;

Απολαυστική αίσθηση στα χείλη σου, η οποία θα σε συνοδεύει από τον πρώτο καφέ της ημέρας, μέχρι και το τελευταίο σου meeting, προσφέροντας αναλλοίωτο αποτέλεσμα και λαχταριστή μυρωδιά.

«Σε συνέχεια της σειράς Les Chocolats, συνεχίζουμε να αντλούμε έμπνευση από τα αγαπημένα γαλλικά επιδόρπια. Αυτή τη φορά, ήταν δικαιωματικά η σειρά της πιο πολυσυζητημένης από αυτές τις λιχουδιές, του μάκαρον. Πλέον μπορείς να αισθανθείς τον συνδυασμό του δυναμισμού που προσφέρει ένα ματ κραγιόν, μεγάλης διάρκειας με αίσθηση άνεσης στα χείλη. Και στην πραγματικότητα, ο συνδυασμός αυτός ταριάζει πολύ με τα στοιχεία ενός πραγματικού μάκαρον: μια βαθιά έντονη και απολαυστική γεύση καλά κρυμμένη πίσω από ένα κομψό και σοφιστικέ «περίβλημα».  Βέβαια, αυτό που μου αρέσει περισσότερο στα “LesMacarons” είναι το ταξίδι των αισθήσεων στο οποίο σε παρασέρνουν όταν τα δοκιμάσεις. H απλή και συνηθισμένη κίνηση του να φοράς το κραγιόν σου, μετατρέπεται τώρα σε τελετουργία, καθώς ο συνδυασμός των αρωμάτων των LesMacarons σε συναρπάζει και κάνει την κάθε σου κίνηση απολαυστική», δήλωσε ο Zak Yopp, LOréal Paris Global Vice President Make up.

Αυτό είναι πάντα το δίλημμα στο μακιγιάζ. Αν αγαπάς στο μακιγιάζ σου το έντονο φινίρισμα που μόνο ένα υγρό κραγιόν με ματ αποτέλεσμα μπορεί να σου προσφέρει, συχνά νιώθεις τα χείλη σου στεγνά.

Γευστικό κραγιόν που διαρκεί ως και 16 ώρες!

Την περασμένη χρονιά, η L’Oréal Paris λάνσαρε τα Les Chocolats. Από εδώ και στο εξής, η οικογένεια Infallible μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, με την προσθήκη του νέου «γλυκού» μέλους της που ακούει στο όνομα Les Macarons. Με αφορμή αυτά τα 2 νέα προϊόντα, όλα δείχνουν ότι περνάμε πια σε μια νέα εποχή ματ κραγιόν, αυτών που αφήνουν τα χείλη να αναπνεύσουν! Έτσι, με μια μόνο κίνηση, μπορείς να έχεις ένα ματ και μεγάλης διαρκείας αποτέλεσμα, το οποίο παράλληλα αφήνει τα χείλη σου να αναπνέουν και δεν τα ξεραίνει. Το τελικό αποτέλεσμα, είναι ένα ματ κραγιόν που διαρκεί έως 16 ώρες, είναι αδιάβροχο, δεν λερώνει και έχει έντονο χρώμα αλλά παράλληλα απαλή υφή, όπως ακριβώς και ένα Macaron.

les macarons

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις την ημέρα σου με το να φορέσεις ένα γευστικό και αρωματικό κραγιόν. Μια δόση Mon Caramel για να είναι η παρέα σου στο γραφείο; Φυσικά μετά, στο brunch με τις φίλες σου το mood σου μπορεί να αλλάξει, φορώντας το αγαπημένο σου Mademoiselle Mango. Αλλά τι γίνεται όταν το πρόγραμμα αλλάξει και θες να πας σε μια συναυλία ή για ένα ποτό ; Φυσικά, η περίσταση επιτάσσει το εθιστικό Blackcurrant Crush. Μια εφαρμογή είναι το μόνο που χρειάζεσαι, ακόμα κι αν το απολαυστικό άρωμα σε προκαλεί να το ανανεώσεις πιο συχνά!

«Ποιος δεν λατρεύει τα macarons; Το ροζ είναι αδιαμφισβήτητα από τις πρώτες επιλογές που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε αποχρώσεις κραγιόν και χάρη στα νέαLesMacarons, πλέον υπάρχει ένα εύρος 12 διαφορετικών αποχρώσεων που καλείσαι να απολαύσεις. Ως makeupartist, λατρεύω τα χρώματα και την άνεση που προσφέρουν αυτές οι 12 ματ μεγάλης διαρκείας αποχρώσεις. Κάθε μια από αυτές, μας λέει τη δική της γευστική ιστορία, από την καραμέλα γάλακτος έως και την φράουλα, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία.», δήλωσε η Val Garland, επίσημη Make-upExpertτης L’OréalParis.

Εσύ ακόμα να τα δοκιμάσεις;

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Φούξια κραγιόν: επανέρχεται δυναμικά για φέτος την άνοιξη!

Οι 4 πιο αντιπροσωπευτικές αποχρώσεις κραγιόν της άνοιξης!

Ματ και ενυδατικό κραγιόν; Κι όμως γίνεται!

Ροζ κραγιόν: Ποια απόχρωση ταιριάζει στην επιδερμίδα σου;

 

Σχετικά άρθρα