Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη κατεβαίνει στις εκλογές!

Οι εκλογές πλησιάζουν και ήδη αρκετοί από την εγχώρια showbiz έχουν δηλώσει υποψηφιότητα. Αυτή τη φορά μαθαίνουμε ότι κατεβαίνει ο αδερφός της γνωστής παρουσιάστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για την Κάρυστο στην οποία περνούσε τα παιδικά της χρόνια, κυρίως τα καλοκαίρια μαζί με τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο. Εκεί, μάλιστα, η μητέρα της, Ζέτα, έχει ασχοληθεί και με τα κοινά, αφού είχε βάλει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος του δήμου.

Παράλληλα, μέσα από την εκπομπή «Όλα λάθος» του Open TV, η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε πως ο αδερφός της παρουσιάστριας του Alpha θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κάρυστο, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας του.

«Ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κάρυστο. Μάλιστα το τριήμερο που μας πέρασε είχε πάει στην Κάρυστο και η Ελένη Μενεγάκη για να υποστηρίξει τον αδερφό της», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Open TV.

Είναι κοινή πεποίθηση ότι η παρουσία του Θοδωρή Μισόκαλου στο ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Ραβιόλου θα συμβάλει σημαντικά στη μεγαλύτερη τουριστική προβολή του συγκεκριμένου δήμου.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη εντελώς αμακιγιάριστη στον κήπο του σπιτιού της

Η… επική ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για τους Prodigy (βίντεο)!

Ελένη Χατζίδου – Θοδωρής Μισόκαλος: Είναι μαζί;

 

 

Σχετικά άρθρα