Δημήτρης Κουφοντίνας: Δίνουν… ραντεβού υπέρ του ισοβίτη

Κάλεσμα σε πορεία διαμαρτυρίας στις 19:00 στα Προπύλαια, ως ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, απευθύνουν αντιεξουσιαστές.

«Θέτουν και πάλι στον Δημήτρη Κουφοντίνα το δίλημμα, ή αποκηρύσσεις τις ιδέες σου και υπογράφεις δήλωση μετάνοιας ή σου κόβουμε τις άδειες που έπαιρνες» αναφέρουν σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι δικαστές απέρριψαν, ξανά, την αίτηση για άδεια

«Στο πρόσωπό του χτυπιέται ολόκληρο το κίνημα, χτυπιούνται όλοι οι καταπιεσμένοι και κολασμένοι, χτυπιέται ο ίδιος ο λαός. Χτυπιέται οποιοσδήποτε επιχειρεί να σπάσει το κρατικό μονοπώλιο της βίας».

Υπενθυμίζουμε ότι οι δικαστές απέρριψαν, ξανά, την αίτηση του ισοβίτη κρίνοντας πως δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να του χορηγηθεί άδεια. Για αυτό αποφάσισε να συνεχίσει την απεργία πείνας, «μέχρι τη δικαίωση ή μέχρι το τέλος».

Συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα

Άγνωστοι πέταξαν τρικάκια σε ένδειξη αλληλεγγύης στο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», ζητώντας να του χορηγηθεί άδεια.

Τα συνθήματα γράφτηκαν με σπρέι σε εξωτερικό χώρο του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης και έγιναν αντιληπτά το πρωί από δημοτικούς υπάλληλους.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουφοντίνας – Αρνείται να φάει

Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Κουφοντίνας μετά το νέο «όχι» για άδεια

Ρουβίκωνας: Απειλούν τους δικαστές που αποφασίζουν για τον Κουφοντίνα

Σχετικά άρθρα