Skoda Octavia: Αξιόπιστο και οικονομικό

Του ΣΠΥΡΟΥ ΡΕΚΚΑ

Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, θέλω να επισημάνω την επιτυχία της αυτοκινητοβιομηχανίας Skoda στην ελληνική αγορά. Με σταθερή εμπορική πολιτική, έχει καταφέρει να αυξήσει θεαματικά το μερίδιό της. Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως έχει δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια ικανοποιημένων πελατών. Το τελευταίο δείγμα των προσπαθειών της είναι το λανσάρισμα της νέας γενιάς του Skoda Octavia, ενός οικογενειακού αυτοκινήτου αυθεντικών γερμανικών προδιαγραφών από το γκρουπ VW, μήκους 4,65 μ., με ιδιαίτερα μεγάλους χώρους, για πέντε ενήλικες επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Πιο ελαφρύ

Το κομψό πεντάπορτο με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το περιορισμένο κατά 102 κιλά βάρος σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο μεταφορικό κατάλληλο για τη μεταφορά του εξοπλισμού για τα σπορ που εξασκούν. Προσφέρεται σε λογικές τιμές, οι οποίες είναι έως και 5.000 ευρώ πιο χαμηλές από τον μέσο όρο της κατηγορίας του.

“Αυτή η τιμολογιακή πολιτική επιλέχτηκε για να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερους πελάτες να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές της κατηγορίας

Σχετικά άρθρα