ΤΟ Ράδιο Αρβύλα «τρολάρει» τον Τερλέγκα! Ξεκαρδιστικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τις δηλώσεις του Βασίλη Τερλέγκα, ο οποίος αποκάλυψε πως βίωσε θεϊκή παρέμβαση όταν κάποια στιγμή ο Θεός τού άλλαξε το… λάστιχο, η «Ράδιο αρβύλα music», έπιασε… δουλειά. Ο τραγουδιστής είχε εξομολογηθεί on camera ότι του έχουν συμβεί ανεξήγητα πράγματα στη ζωή του, θεϊκές παρεμβάσεις. Όπως όταν μια φορά, παλιά, που έπαθε λάστιχο. Εκείνος, δεν ήξερε να το αλλάξει, αλλά εμφανίστηκε ένας άνθρωπος από το πουθενά για να τον βοηθήσει.

Όπως είπε ο λαϊκός τραγουδιστής, στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»: «Ήρθε μου άλλαξε το λάστιχο και εξαφανίστηκε. Ποιος είναι αυτός; Ναι, ναι, εξαφανίστηκε. Παρουσιάζεται μετά και μου λέει: “Αν δεν σου έσπαζα το λάστιχο θα έπεφτε στο ρέμα”». Μη σας φαίνεται παράξενο, αφού -ανά διαστήματα- πολλοί άνθρωποι έχουν αποκαλύψει τις εξωπραγματικές εμπειρίες που βίωσαν στην ζωή τους, οι οποίες, μάλιστα, δεν μπορούν να ερμηνευτούν με την απλή λογική».

Οι «Ράδιο Αρβύλα» παρουσιάζουν το CD «Φούιτ» με ζωντανή ηχογράφηση του Βασίλη Τερλέγκα από το μοναστήρι του «Αη Γκουντγίαρ του Λαστιχά» με μεγάλες του επιτυχίες. Μεταξύ άλλων ακούγονται οι στίχοι «Μια σαμπρέλα χτυπημένη κι όμως άντεξε, φαίνεται το Άγιο Πνεύμα την προστάτευσε», αλλά και το «Και ήρθε ο Άγιος Ραφαήλ με μια ρεζέρβα και εργαλεία και τα μπουλόνια έσφιξε».

Δείτε το… CD «Φούιτ»

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το ξεκαρδιστικό βίντεο του Ράδιο Αρβύλα για τον Πέτρο Γαϊτάνο!

Το ξεκαρδιστικό… τρολάρισμα του Ράδιο Αρβύλα στο «Μama» του Sin Boy

Σχετικά άρθρα