Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 15/5

Οι αισθηματικές προβλέψεις σήμερα για τα ζώδια μόνο θετικές είναι! Κάποιο ζώδιο θα καταλάβει που ακριβώς βρίσκεται, ποιοι είναι οι σκοποί και οι επιθυμίες του συντρόφου ενώ κάποιο άλλο θα μπορεί τώρα να διεκδικήσει και να κατακτήσει το άτομο που τον ενδιαφέρει!

Κάποιος φίλος του ζωδιακού θα εκπληρώσει ερωτικούς στόχους και σκοπούς και θα κατακτήσει το άτομο που θέλει! Τέλος για κάποιον η επανασύνδεση, είναι πολύ κοντά τώρα σήμερα ενώ τα περισσότερα ζώδια θα έχουν νέες γνωριμίες!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις σήμερα, να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, ποιοι είναι οι σκοποί και οι επιθυμίες του συντρόφου και να βρείτε έτσι λύσεις για την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν η προσοχή σου σήμερα να στραφεί σε μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που έχει οικονομική επιφάνεια και άνεση, το οποίο ενδιαφέρεται επίσης για σένα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε νεύρα και απαιτήσεις και επιστράτευσε πάθος και σεξουαλικότητα! Μπορείς άφοβα σήμερα να εκφράζεις τα συναισθήματα σου, με αμεσότητα, ενθουσιασμό και ειλικρίνεια, αρκεί να μην το κάνεις νευρικά! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η ανταπόκριση του είναι πολύ πιθανή!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην απογοητεύσεις τον σύντροφο σου, με την συμπεριφορά σου! Από την μια του αρέσει, αυτό το μυστήριο που σε περιβάλλει, από την άλλη όμως, του δημιουργεί σημαντικές συναισθηματικές ανασφάλειες! Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάζεις στην αρχή μίας νέας γνωριμίας, να ακολουθήσεις την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να βεβαιωθείς ότι είναι το ιδανικό άτομο για σένα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μάλλον παραείσαι επαναστατικός και δεν υποκύπτεις στις απαιτήσεις του συντρόφου σου, γεγονός που συχνά θα σας φέρει σε κόντρες και ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, μέσα από φιλικούς κύκλους ή κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Ακόμα και μία φιλία, μπορεί να μεταμορφωθεί, σε ένα μεγάλο έρωτα!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις τώρα να έχεις εσύ το «πάνω χέρι» και να φέρεις τις καταστάσεις και τα γεγονότα, στα μέτρα σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να φαίνεσαι αρνητικός, ψυχρός ή σνομπ, απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες, αλλά αυτό θα αλλάξει, αφού θα υπάρξουν ερωτικές ταχείες εξελίξεις με ένα άτομο, από τον χώρο εργασίας σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι ευθύς στις ερωτήσεις που κάνεις και λαμβάνεις απόλυτα ειλικρινείς και ξεκάθαρες απαντήσεις από τον σύντροφο. Μην χάνεις χρόνο, με περιστροφές ή δήθεν στρατηγικές! Αν είσαι ελεύθερος θα καταλάβεις ακριβώς που βρίσκεσαι και πως πρέπει να κινηθείς, ώστε να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους και σκοπούς και να κατακτήσεις το άτομο που θες!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, είναι εξαιρετικά εύκολο σήμερα να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, αφού ο ερωτισμός και η γοητεία σου, είναι ασύγκριτα και ακαταμάχητα! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να είσαι λίγο προσεκτικός, αφού κάποιες φορές θα φερθείς καταπιεστικά και κτητικά προς τον σύντροφο σου! Καλύτερα, όλη αυτήν την ενέργεια σου, να την ελευθερώσεις στις… προσωπικές σας στιγμές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία, με ένα άτομο που τον χαρακτηρίζει, καλή εμφάνιση, ευγένεια, λεπτότητα στους τρόπους και αξιοπιστία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις, την συναναστροφή με τον σύντροφο σου και την ήρεμη, γαλήνια επικοινωνία σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου και αυτό ίσως φέρει μία ψυχική απομάκρυνση με τον σύντροφο, αφού βάζεις ανάμεσα σας τοίχους χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από την δουλειά, επιτέλους ανταποκρίνεται στις προσεγγίσεις σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου και αυτό ίσως φέρει μία ψυχική απομάκρυνση με τον σύντροφο, αφού βάζεις ανάμεσα σας τοίχους χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από την δουλειά, επιτέλους ανταποκρίνεται στις προσεγγίσεις σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, θα βεβαιωθείς με ποικίλους τρόπους, για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του συντρόφου σου και θα εξοικειωθείς περισσότερο μαζί του, βελτιώνοντας την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλιός έρωτας, θα σου δώσει ξανά δείγματα και σημάδια της αγάπης του! Ναι, η επανασύνδεση, είναι πολύ κοντά τώρα!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις μία νέα γνωριμία, θα λάβεις ένα χαρούμενο μήνυμα ή τηλεφώνημα και μάλιστα από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μια εξομολόγηση από καρδιάς, είναι κοντά! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, βελτιώνετε την επικοινωνία μεταξύ σας με το σύντροφο σου και βρίσκετε πολλές λύσεις, στα κοινά σας θέματα!

Σχετικά άρθρα