Αμάλ Κλούνεϊ: πιο σέξι από ποτέ, με μίνι φούστα, στο πλευρό του άντρα της!

Αμάλ Κλούνεϊ! Μπορεί να έγινε σχετικά πρόσφατα μαμά και μάλιστα διδύμων αλλά αυτό δεν επηρέασε τη λεπτή και φίνα σιλουέτα της που της επιτρέπει να φοράει τα πάντα και να είναι εντυπωσιακή!

Με μίνι φούστα σε… κόκκινο χαλί!

Αυτή τη φορά σε δημόσια εμφάνισή της στην Ιταλία επέλεξε κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει: μίνι φούστα με κροπ τοπ! Η εμφάνισή της προκάλεσε αίσθηση καθώς πραγματοποιήθηκε σε κόκκινο χαλί, όταν συνόδευσε τον σύζυγό της στην παρουσίαση της νέας του σειράς “Catch-22”. Δεν μας έχουν συνηθίσει οι διασημότητες να φοράνε μίνι σε τέτοιες εμφανίσεις και αυτό την έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακή!

https://www.instagram.com/p/Bxc8uiUh799/?utm_source=ig_web_copy_link

Εντυπωσιακή αλλά και σέξι τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και… επισκίασε τον σύζυγό της που συνεχίζει βέβαια να αποτελεί έναν από τους πιο… ποθητούς άντρες του Πλανήτη.

Θαυμάστε την!

https://www.instagram.com/p/BxeHIelhWRx/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ανάρπαστο το κίτρινο φόρεμα που φόρεσε η Αμάλ στον βασιλικό γάμο!

Αμάλ Κλούνεϊ : «Γνώρισα τον Τζορτζ όταν ήμουν 35 και είχα αρχίσει να αποδέχομαι την ιδέα ότι θα έμενα γεροντοκόρη. Και μετά ήρθε εκείνος»…

Met Gala 2018: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Αμάλ Αλαμουντίν!

Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ: η σύζυγος του γοητευτικού αστέρα του Χόλλυγουντ, η επιτυχημένη δικηγόρος, ο γάμος τους και … η εγκυμοσύνη της

Σχετικά άρθρα