Αυτό είναι άραγε το όνομα που θα δώσει η Κιμ Καρντάσιαν στο τέταρτο παιδί της;

Το τέταρτο παιδί τους υποδέχτηκαν πριν από λίγες μέρες η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ. Το υγιέστατο αγοράκι ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας και την είδηση έκανε γνωστή η διάσημη μητέρα του στο Twitter.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει ακόμα ανακοινώσει το όνομα που θα πάρει ο γιος του και οι θαυμαστές τους έχουν ξεκινήσει να κάνουν υποθέσεις.

Η ανάρτηση που… άναψε φωτιές!

Μία νέα ανάρτηση της Kim στο Twitter έριξε ακόμα περισσότερο “λάδι στη φωτιά” καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θεώρησαν ότι αποκάλυψε το όνομα του μωρού μ’ ένα emoji. Η Kim έγραψε:

«Πριν από περίπου μία εβδομάδα γιορτάσαμε τον ερχομό του γιου μας και τώρα είναι εδώ! Είναι τόσο τέλειος! Εδώ βλέπετε μερικές φωτογραφίες από το baby shower. Δεν έχω πανικοβληθεί για τίποτα γιατί είναι το πιο ήρεμο και χαλαρό απ’ όλα μου τα μωρά μέχρι τώρα και όλοι τον αγαπούν τόσο πολύ!»

Είναι αυτό το όνομα;

Το μήνυμά της συνοδεύει ένα emoji που απεικονίζει ένα αρκουδάκι (Teddy Bear) κι αυτό έγινε η αφορμή για να σκεφτούν πολλοί ότι σκοπεύει να δώσει στον γιο της το όνομα “Bear,” ή το “Cub” ή “Teddy” (που όλα σημαίνουν αρκουδάκι).

H Kim Kardashian και ο Kanye West μας έχουν συνηθίσει εξάλλου να δίνουν περίεργα ονόματα στα παιδιά του: η μεγάλη τους κόρη είναι North, ο μεγάλος γιος τους Saint και η μικρή τους κόρη Chicago.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μητέρα για 4η φορά έγινε η Κιμ Καρντάσιαν!

Κιμ Καρντάσιαν: Πόσα χρήματα παίρνει για κάθε ανάρτησή της;

Απίστευτο θράσος από την Κιμ Καρντάσιαν: Ομολογεί ότι είχε κλέψει γυαλιά ηλίου γνωστού οίκου!

Kylie Jenner: Η «ασχημούλα» αδελφή της Kim που έγινε «κύκνος» και η πιο νέα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος της ιστορίας

 

Σχετικά άρθρα