5 + 1 τρικ ομορφιάς και στιλ που σε κάνουν πιο ελκυστική!

Όλες οι γυναίκες σε οποιαδήποτε ηλικία, θέλουμε να αρέσουμε στους γύρω μας και ειδικά στο αγόρι που μας ενδιαφέρει! Για να είσαι όμως πιο ελκυστική, πρέπει να νιώθεις κιόλας! Και μπορείς να τα καταφέρεις εύκολα με μερικά τρικ ομορφιάς! Και αν εσύ αισθάνεσαι όμορφη, αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα για να δείχνεις πιο όμορφη! Αρκούν μερικά τρικ ομορφιάς, στιλ και στάσης του σώματος που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σου αλλά και αυτό που εκπέμπεις προς τους άλλους!

Δες παρακάτω τα τρικ που θα σε βοηθήσουν να… γίνεις μια θεά!

Τα σωστά φρύδια

Δεν φαντάζεσαι πόσο μπορούν να… καταστρέψουν την εμφάνισή σου τα φρύδια σου! Αν αποφάσισες κάποια στιγμή να πειραματιστείς με αποτέλεσμα μια… τραγική γραμμή, πρέπει να βρεις τρόπους να το διορθώσεις! Η επίσκεψη σε μια ειδικό την πρώτη φορά αλλά και γενικότερα θα σε σώσει και θα σου εγγυηθεί το τέλειο αποτέλεσμα! Φυσικά, πέρα από τη σωστή γραμμή, τα φρύδια σου χρειάζονται γέμισμα καθημερινώς!

frydia

Ένα ζευγάρι nude τακούνια

Γενικώς τα τακούνια σε ψηλώνουν και σε κάνουν να περπατας με έναν διαφορετικό, πιο σικ τρόπο που είναι σαφώς πιο κολακευτικός και πιο ελκυστικός. το nude όμως πάει τα τακούνια σε ένα άλλο επίπεδο. Σου μακραίνει το πόδι, πάει με όλα και φαίνεται σχεδόν τέλειο με ό,τι κι αν φοράς!

Να αναδεικνύεις σωστά τον λαιμό σου και ώμους (τη γραμμή Τ κάτω από τον λαιμό)

Το σημείο του λαιμού είναι ένα αρκετά… μυστηριώδες σημείο που πολλές γυναίκες δεν τονίζουν. Το μυστικό είναι να φοράς ρούχα χαλαρά στους ώμους που μπορεί ανά στιγμές να πέφτουν και να αναδεικνύουν τον γυμνό σου ώμο. Επίσης ωραία ιδέα είναι είτε να «παίζεις» με χρωματιστά σουτιέν είτε με χρωματιστά τιραντάκια. Δείχνει πολύ σέξι!

mplouza wmoi

Κραγιόν

Τα όμορφα χείλη και σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο ελκυστική και είναι και πιο… έτοιμα για φίλημα! Είναι όμορφο να ψάξεις να βρεις το κραγιόν που σε χαρακτηρίζει: το χρώμα και την υφή που σου ταιριάζουν περισσότερο. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι! Λίγη λάμψη και lip gloss μπορεί απλώς να δώσει στα χείλη σου μια άλλη αίσθηση!
Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα μπορεί να χρειαστείς δυο προϊόντα: ένα πιο σταθερό και ματ κραγιόν και ένα πιο ενυδατικό από πάνω!
Το nude χρώμα είναι και κολακευτικό και φοριέται και όλες τις ώρες!

Το τρικ για να φαίνονται μεγάλες οι βλεφαρίδες σου!

Οι όμορφες βλεφαρίδες κάνουν το βλέμμα πολύ πιο θηλυκό και ελκυστικό! Ποιο είναι το κόλπο; Προτού βάλεις μάσκαρα, πάρε το μολύβι του eyeliner σου (όχι ξυσμένο καλά, θέλουμε χοντρή μύτη εδώ) και γέμισε εσωτερικά τις βλεφαρίδες σου. Ουσιαστικά «βάφεις» τις βλεφαρίδες σου και τη γύρω περιοχή πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα… Όταν ολοκληρώσεις το βάψιμό σου και με τη μάσκαρα δημιουργείς την ψευδαίσθηση όγκου στην περιοχή.

Ξέχνα για λίγο το κινητό σου!

Ειδικά στη φάση που βρίσκεσαι είσαι σχεδόν όλη την ώρα… κολλημένη πάνω από το κινητό σου! Ωστόσο, η στάση του σώματος που έχεις όταν μιλάς, όταν το κοιτάς, όταν είσαι στο Instagram ή μιλάς στo viber, δεν αναδεικνύει καθόλου την εμφάνισή σου και βασικά δεν σε δείχνει καθόλου διαθέσιμη στον έξω κόσμο πέρα από το Διαδίκτυο! Ξέχνα για λίγο το κινητό σου, περπάτα με αυτοπεποίθηση, μίλα στον κόσμο, χαμογέλα και όλα θα δείξουν διαφορετικά.

gynaika kinito

Ν.Κ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αγουροξυπνημένη; Τα τρικ ομορφιάς για να «σώσεις» την εμφάνισή σου!

7 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι πιο ελκυστική από ό,τι νομίζεις!

7 πράγματα που σε κάνουν πιο ελκυστική σε ένα αγόρι

Γλώσσα του σώματος: 6 tips για να γίνεις πιο ελκυστική!

 

 

Σχετικά άρθρα