Δεν θα είναι ο Χρήστος Μπάρκας ο επόμενος Έλληνας Μaster Chef (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρήστος Μπάρκας! Ο παίκτης έκανε αίσθηση προτού μπει στον διαγωνισμό με τη θρυλική ατάκα “κρατς”… Ήταν για πολλούς ο αγαπημένος παίκτης του φετινού Master Chef, όχι μόνο μαγειρικά, αλλά και ως χαρακτήρας. Αν και είναι πολύ καλός μάγειρας, δεν είχε καθόλου τουπέ, ήταν αγχώδης σε κάθε δοκιμασία, αν και είχε… σαρώσει τις ασυλίες… Τελικά βέβαια δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο…

Τον εκθείασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο κριτής εκθείασε τον Χρήστο Μπάρκα λέγοντας του ότι βγαίνοντας από τον διαγωνισμό θα καταλάβει πόσο ωραία μηνύματα έχει περάσει. “Τα μηνύματα που έχεις δώσει προς τα έξω με την ευγενική σου στάση, με τη συμπεριφορά σου απέναντι στους συμπαίκτες σου, απέναντι σε εμάς, απέναντι στις ίδιες τις δοκιμασίες, είναι τρομερά συγκινητικά. Και σε ευχαριστούμε και εμείς γι’ αυτό”.

Άλλωστε, οι επιδόσεις του στο παιχνίδι, όπως είπε, τον καθιστούν έναν από τους νικητές. Ήταν θέμα timing που δεν ήταν εκείνος. Όπως είπε ο Κουτσόπουλος, σε τέτοιες περιπτώσεις θυμάται το παράδειγμα με την Πατουλίδου, που ενώ ήταν δεύτερη, τελικά πήρε την πρωτιά επειδή η άλλη έπεσε…

Η θεϊκή ατάκα του Ιωαννίδη με το “κρατς”

Ο Ιωαννίδης ήταν ο… πρωταγωνιστής στο ιστορικό “κρατς” του Χρήστου Μπάρκα!

Την ώρα που ο παίκτης έφευγε πέταξε… θεϊκή ατάκα: “Πέρα από την εξωτερική ομορφιά που έχεις, έχεις και εσωτερική ομορφιά. Κι αυτό… κρατς”!

Κοντιζάς: Θα ήθελα να είσαι πιο χαλαρός

Ο Κοντιζάς θα ήθελε να είναι πιο χαλαρός. Αλλά το ταξίδι ξεκινάει τώρα, είναι αυτό που θα κάνεις όταν θα φύγεις από εδώ.

Ο Χρήστος Μπάρκας είπε όσα δεν είχε πει σε 80 επεισόδια!

Ο Χρήστος Μπάρκας είπε όλα όσα δεν είχε πει σε όλο το παιχνίδι, σε 80 επεισόδια, και ο λόγος του έμοιαζε με προεκλογική 0μιλία, μιας και έχουμε προεκλογική περίοδο!

“Μένω σε ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, θα έχω πολλά να θυμάμαι. Θα θέλω να σας ξαναδώ μαγειρικά αλλά και προσωπικά”. Επίσης ευχαρίστησε και όλον τον κόσμο πίσω από τις κάμερες που φρόντιζαν την καθημερινότητά του!

Όσο για το ποιος θα είναι ο νικητής, είπε: “Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μαι εγώ”. Ωστόσο, στήριξε την Ελληνίδα ΜasterChef, άλλωστε ο Μανώλης έχει κερδίσει και το Silver Award.

Καθώς έφευγε καταχειροκροτήθηκε από όλους ενώ δίπλωνε την ποδιά του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έφυγε ο «Πανούλης» από το Master Chef – Η συγκινητική του ανάρτηση

H… επική ατάκα παίκτη του Master Chef για τον Μίκη Θεοδωράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Σχετικά άρθρα