«Λύγισε» η Πόπη Τσαπανίδου μιλώντας για τον πατέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης, η Πόπη Τσαπανίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και δέκα χρόνια.

Μάλιστα αυτή η αναφορά της δημοσιογράφου σε αυτή την απώλεια, την έκανε να λυγίσει στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής. Η αιτία για την τόσο έντονη συγκίνησή της είναι το γεγονός πως ο πατέρας της ήταν εκείνος ο άνθρωπος που στεκόταν πάντα δίπλα της για να την στηρίζει και να την βοηθάει.

«Δε φοβήθηκα ποτέ ότι δεν θα τα βγάλω πέρα στη ζωή, για το πώς θα μεγαλώσω μόνη μου τρία παιδιά, αν θα τα καταφέρω, για το πώς θα τα βγάλω πέρα κοινωνικά. Ποτέ, ποτέ πραγματικά. Οι γονείς μου ήταν όχι απλά βράχοι, κάτι παραπάνω. Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι «ο μπαμπάς σου τότε με έπιασε και μου είπε ότι για τα επόμενα εφτά χρόνια θα είμαστε για την Πόπη». Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε», είπε φανερά συγκινημένη η δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πόπη Τσαπανίδου: Η δημοσιογράφος που ξεκίνησε να δουλεύει από τα 16 – Ο θάνατος του άντρα της, η απώλεια της 12χρονης αδερφής της και οι σχέσεις της ζωής της

Πόπη Τσαπανίδου: Δείτε τις κούκλες κόρες της (εικόνα)

Πόπη Τσαπανίδου “Είμαι δυσλεκτική και έχω αγοραφοβία”

 

 

Σχετικά άρθρα