Κρήτη: Όρμησαν να λιντσάρουν τον φονιά του Κοινοτάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση επικράτησε στην Εισαγγελία Χανίων όπου οδηγήθηκε για να απολογηθεί ο 60χρονος φερόμενος ως δολοφόνος του πρόεδρου της τοπικής κοινότητας, Κώστα Κατσουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το flashnews, έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί κόσμος ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αντώνη, αδερφού του θύματος.

Είχε δηλώσει πώς βρίσκονται όλοι εκεί προκειμένου να ασκήσουν πίεση ώστε οι αστυνομικοί να κάνουν καλά τη δουλειά τους και να μην αφήνουν τους εγκληματίες έξω και να «τρώνε» αθώα παιδιά.

Το αίτημά του αφορούσε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι στη διαχρονική ανοχή που επέδειξαν οι Αρχές στον δράστη, απαιτώντας ουσιαστική δικαιοσύνη.

Λόγω του πλήθους και της αγανάκτησης που υπήρξε, οι αρμόδιοι προσπάθησαν να φυγαδεύσουν από άλλη έξοδο τον κατηγορούμενο. Όμως, ο κόσμος είχε ήδη πάει προς όλα τα πιθανά σημεία διαφυγής!

Μόλις τον είδαν στην πόρτα της αντιπεριφέρειας, ο κόσμος ξέσπασε και επιχειρήσει να τον λιντσάρει, φωνάζοντας εναντίον του. Ένας πρόλαβε και του πέταξε ένα μπουκάλι.

Άξιο αναφοράς είναι ότι κανείς δικηγόρος δεν δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του. Έτσι αναγκαστικά διορίστηκε αυτεπαγγέλτως δικηγόρος.

Εισαγγελέας και ανακριτής τον έκριναν προφυλακιστέο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κρήτη: Ο νεκρός Κοινοτάρχης, οι καβγάδες και η εν ψυχρώ δολοφονία

Νεκρή μητέρα – Καλλιθέα: Άνοιξε η ίδια την πόρτα στον δολοφόνο της;

Τον βρήκαν νεκρό στην καρέκλα του, μετά από ημέρες

Σοκ στην Ίμβρο: Βασάνισαν μέχρι θανάτου ηλικιωμένο Έλληνα

Σχετικά άρθρα