Ποιο βιβλίο σου προτείνει ο Θανάσης Λάλας;  thumbnail
Αναζητήστε το "Έγκλημα και Τιμωρία" από τις Εκδόσεις Ίνδικτος. Η δεύτερη καλύτερη μετάφραση, μετά του Άρη Αλέξανδρου. Εξαιρετική τυπογραφία που κάνει την ανάγνωση απολαυστική και μοναδική βουτιά στην ανθρώπινη ψυχή, με την υπογραφή του μεγαλύτερου Ρώσου συγγραφέα. Ψαρεύω από τις χίλιες σελίδες αυτού του ιστορικού μυθιστορήματος μια φράση, κουστουμάκι για την εποχή μας: "Η αληθινή τιμωρία δεν είναι αυτή που επιβάλλεται από το νομό αλλά η ψυχική κόλαση που μας επιβάλει ο ίδιος ο εαυτός μας όταν εγκληματούμε". Θανάσης Λάλας Το βιβλίο κοστίζει 33 ευρώ.

Ποιο βιβλίο σου προτείνει ο Θανάσης Λάλας;

Αναζητήστε το “Έγκλημα και Τιμωρία” από τις Εκδόσεις Ίνδικτος.

Η δεύτερη καλύτερη μετάφραση, μετά του Άρη Αλέξανδρου. Εξαιρετική τυπογραφία που κάνει την ανάγνωση απολαυστική και μοναδική βουτιά στην ανθρώπινη ψυχή, με την υπογραφή του μεγαλύτερου Ρώσου συγγραφέα. Ψαρεύω από τις χίλιες σελίδες αυτού του ιστορικού μυθιστορήματος μια φράση, κουστουμάκι για την εποχή μας:

“Η αληθινή τιμωρία δεν είναι αυτή που επιβάλλεται από το νομό αλλά η ψυχική κόλαση που μας επιβάλει ο ίδιος ο εαυτός μας όταν εγκληματούμε”.

Θανάσης Λάλας

Το βιβλίο κοστίζει 33 ευρώ.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X