Ποιο βιβλίο προτείνει η νικήτρια του boro.gr;

Η κυρία Νεκταρία Τσαβδαρίδου,  δικηγόρος στο επάγγελμα κέρδισε ένα αντίτυπο του διεθνούς best seller «50 αποχρώσεις του γκρι» της E.L. James που προσέφερε το site μας σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ.  

«Ήθελα πολύ να διαβάσω τις 50 αποχρώσεις του Γκρι. Πολλές φορές αξίζει να εμπιστεύεσαι τη γνώμη του πολύ κόσμου. Δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου για διάβασμα αλλά όσο μπορώ διαβάζω, το διάβασμα έχει να προσφέρει πολλά.  Στο boro.gr με ενδιαφέρουν πολύ τα αφιερώματα στον πολιτισμό, για το βιβλίο, για τις θεατρικές παραστάσεις. Έτσι γνώρισα το site σας. Και μου αρέσουν πολύ και οι διαγωνισμοί που κάνετε, είναι χρήσιμοι για όλους εμάς. Θα ήθελα να σας προτείνω και εγώ με τη σειρά μου ένα βιβλίο που με άγγιξε ιδιαίτερα,  είναι οι «Πουλημένες» της Μπέτι Μαχμούντι, από τις εκδόσεις Λιβάνη. Είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιογραφικό βιβλίο με γυναικείο θέμα. Μιλά για την καταπάτηση των δικαιωμάτων της γυναίκας. 

Μιλά για την κακοποίηση και τα δικαιώματα της γυναίκας. 

Λίγα λόγια για την υπόθεση

13.000 φράγκα. Σ’ αυτή την τιμή πούλησε ο Μουθάνα Μόχσεν τις κόρες του Ζάνα, 15 ετών, και Νάντια, 14 ετών. Από πατέρα Υεμενίτη και Βρετανίδα μητέρα, η Ζάνα και η Νά­ντια ζούσαν στην Αγγλία. Κι ενώ ξεκίνησαν για τις διακοπές των ονείρων τους, βρέθηκαν ξαφνικά παντρεμένες παρά τη θέληση τους σ’ ένα μακρινό χωριό της Υεμένης. Αναγκάστηκαν να υποστούν κάθε είδους βία και ταπεινώσεις. Η Ζάνα, μετά από σκληρό αγώνα που κράτησε οχτώ ολόκλη­ρα χρόνια, κατάφερε να ξεφύγει. Η Νάντια όμως και τα παιδιά της εξακολουθούν να παραμένουν αιχμάλωτοι… Η Ζάνα και η μητέρα της ορκίστηκαν να τους βγάλουν από την Υεμένη.

Το βιβλίο κοστίζει 15 ευρώ

Σχετικά άρθρα