Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δείτε τη να χορεύει αλά… Μάικλ Τζάκσον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς να μας απασχολεί ξανά το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με την κατάσταση της ψυχικής της υγείας και τη… σταθερότητα του πνεύματός της, όμως αυτό δεν την εμποδίζει να περνάει καλά και στο σπίτι της.

Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί ένα βίντεο που ανέβασε σε λογαριασμό της στα σόσιαλ μίντια, όπου φαίνεται να χορεύει με στιλ… Μάικλ Τζάκσον.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν είχε κρύψει ποτέ μέχρι τώρα το ότι ήταν και είναι μεγάλη φαν του αείμνηστου Τζάκσον και δεν χάνει την ευκαιρία να το δείξει, όπου και όποτε μπορεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=4Yh4PIiKHiE

«Δεν είναι ακόμα έτοιμη»

Αναφορικά με τα ερωτηματικά που υπάρχουν σχετικά με την κατάσταση της αγαπημένης μας Μπρίτνεϊ την απάντηση έδωσε με πρόσφατη δήλωσή του ο επί πολλά χρόνια μάνατζέρ της, Λάρι Ράντολφ, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι η τραγουδίστρια δεν είναι ακόμα σε θέση να επιστρέψει στις εμφανίσεις που κάνει στο Λας Βέγκας.

«Από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα, η Μπρίτνεϊ δεν είναι προς το παρόν σε θέση να επιστρέψει στο σόου που κάνει στο Λας Βέγκας, ούτε στο εγγύς μέλλον και μάλλον ποτέ ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ράντολφ.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από tmz.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Βγαίνει από το ψυχιατρείο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Τι φοβούνται οι γιατροί της;

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Γκάφα ολκής στο Παρίσι!

Σχετικά άρθρα