Αποκαλυπτική η Ελένη Φουρέιρα στις παραλίες του Τελ Αβίβ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το να συμμετέχεις στον διαγωνισμό της Eurovision χωρίς το άγχος της συμμετοχής είναι το καλύτερο. Ιδίως όταν ο διαγωνισμός γίνεται σε ένα τόσο ωραίο μέρος όσο το Τελ Αβίβ. Ακόμα περισσότερο όταν όλα τα έξοδα τα καλύπτει η διοργάνωση. Η Ελένη Φουρέιρα χαίρεται τις κοσμοπολίτικες παραλίες της εμπορικής πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Με τις πρόβες της για την εμφάνιση της στον τελικό να αντιμετωπίζουν εμπόδια, αφού δεν βρίσκει το χώρο για να προετοιμαστεί στη μεγάλη σκηνή, η Ελένη βρήκε κενό και πήγε για μπάνιο με έναν Ισραηλινό φίλο της, γνωστό για την ακτιβιστική του δράση σε ζητήματα φύλου, τον Έλιαντ Κοέν. Τόσο ο Έλιαντ όσο προφανώς κι η Ελένη έχουν αψεγάδιαστο κορμί.

Έτσι, είπαν να μιμηθούν το Baywatch και να τρέξουν κατά μήκος της ακροθαλασσιάς όπως στους τίτλους αρχής. Η Ελένη Φουρέιρα θα μαγνήτιζε τα βλέμματα σε οποιαδήποτε παραλία του κόσμου και να βρισκόταν. Δεν συνέβη κάτι διαφορετικό και στην κοσμοπολίτικη παραλία του Τελ Αβίβ. Με το καρπουζί μπικίνι της έκανε ένα μικρό σπριντ με τον Έλιαντ και όλοι θαύμασαν τα γυμνασμένα πόδια της και το σώμα της εν γένει.

Δύσκολα δεν θα κλέψει τις εντυπώσεις από τους διαγωνιζόμενους…

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

Babes watch are watching you !!! Feel safe!!! ☀️???????? @eliad_cohen

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιώργος Καπουτζίδης: Οι προβλέψεις του για τα φαβορί της Eurovision 2019

Η Ελένη Φουρέιρα μετρά αντίστροφα για τη Eurovision! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχετικά άρθρα