Σοβαρό τροχαίο στο Κορωπί – Κίνδυνος για έκρηξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την Τροχαία, ο τραγικός απολογισμός μετωπικής σύγκρουσης βυτιοφόρου με φορτηγό μεταφοράς κρεάτων.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 10.15 το πρωί, στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου – Μαρκοπούλου. Έχει αποκλειστεί ολόκληρη η περιοχή λόγω διαρροής καυσίμου από το βυτιοφόρο.

Τραυματισμένος ο οδηγός του βυτιοφόρου

Για αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής ώστε να μην σημειωθεί έκρηξη. Επίσης, τα συνεργεία της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον οδηγό του βυτιοφόρου.

Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ απεγκλωβίστηκε και ο ένας απο τους δύο επιβάτες του φορτηγού, ο οποίος, σύμφωνα με την Τροχαία, δεν είχε τις αισθήσεις του.

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση και του δεύτερου ατόμου ο οποίος εικάζεται ότι είναι ο οδηγός του βυτιοφόρου και φαίνεται σοβαρά τραυματισμένος.

Για αυτό διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Όμως, λόγω της διαρροής καυσίμου οι πυροσβέστες δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία.

Έχουν απαγορεύσει τη χρήση κινητών τηλεφώνων

Μάλιστα οι αξιωματικοί του ΠΣ που βρίσκονται στο σημείο έχουν απαγορεύσει και τη χρήση κινητών τηλεφώνων εντός της αποκλεισμένης περιοχής.

Να σημειωθεί πως έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την μετάγκιση του καυσίμου σε άλλο βυτιοφόρο.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νεκρή μητέρα – Καλλιθέα: Άνοιξε η ίδια την πόρτα στον δολοφόνο της;

Τραγωδία στην άσφαλτο: Δύο νεκροί σε τροχαίο

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας σε τροχαίο

Σχετικά άρθρα