Έγκλημα στην Καλλιθέα: Τι «πρόδωσε» τον δολοφόνο – Το τρίτο πρόσωπο και ο ξυλοδαρμός

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με το έγκλημα στην Καλλιθέα όπου μία 29χρονη Γεωργιανή μητέρα βρέθηκε νεκρή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως συνελήφθη ο 32χρονος εν διαστάσει σύζυγός της με τον οποίο φέρεται να είχε καβγαδίσει άγρια λίγες ημέρες πριν βρεθεί στραγγαλισμένη στο διαμέρισμά της.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα καθώς κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Όπως αναφέρει το Star, αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας μέσω του δικηγόρου του πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται.

Η νεαρή με τον σύζυγό της ζούσαν πριν ενάμιση περίπου χρόνο στη Γεωργία. Εκεί το θύμα εικάζεται πως είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με τον καλύτερο φίλο του.

Έστειλε τον εραστή της στο νοσοκομείο για έξι μήνες

Όταν ο 32χρονος ανακάλυψε τι είχε συμβεί, φέρεται να τον ξυλοκόπησε τόσο άγρια που τον έστειλε για έξι μήνες στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια πήρε την οικογένειά του και ήρθαν να ζήσουν στην Ελλάδα. Λίγο καιρό μετά ήρθε στη χώρα μας και ο φίλος του.

Σκέφτηκε πως η αναπάντεχη επίσκεψή του δεν ήταν τυχαία. Ωστόσο την ημέρα της δολοφονίας, ο πρώην φίλος του έχει ατράνταχτο άλλοθι, γιατί ήταν κρατούμενος στην ασφάλεια Πειραιά για διακεκριμένες κλοπές.

Τι «πρόδωσε» τον δολοφόνο;

Από την άλλη, ο εν διαστάσει σύζυγός της θεωρεί ότι το… τρίτο πρόσωπο είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας. Πάντως, ο δράστης όταν έφυγε από το σπίτι, έκανε το λάθος να κλειδώσει την εξώπορτα.

Αλλά κλειδιά, σύμφωνα με το CNN Greece, είχε μόνο το θύμα και ο ίδιος. Αφού τη στραγγάλισε πάνω στο κρεβάτι, τη σκέπασε με μια κουβέρτα και έφυγε από το σπίτι.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Νεκρή μητέρα – Καλλιθέα: Άνοιξε η ίδια την πόρτα στον δολοφόνο της;

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Νεκρή 29χρονη σε διαμέρισμα

Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση τα δίδυμα μετά από φωτιά στο σπίτι τους

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στην Καλλιθέα

Σχετικά άρθρα