Πιο ακριβά τα νέα διπλώματα οδήγησης – Πόσο θα κοστίζουν

Παραπάνω αναμένεται να κοστίζουν τα νέα διπλώματα οδήγησης, με το ποσό για την έκδοσή τους να υπολογίζεται ακριβότερο έως και 300 ευρώ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κύριου Παναγιώτη Χαρμπή στο OpenTv το πρωί της Παρασκευής, οι υποψήφιοι θα πρέπει να βάλουν το χέρι «βαθιά» στην τσέπη.

Τα παράβολα… κοστίζουν

Μέχρι πρότινος το κόστος για το δίπλωμα ήταν γύρω στα 640 ευρώ. Αλλά με το νέο σύστημα, τα παράβολα κοστίζουν περισσότερο.

Φαίνεται πως το ασφάλιστρο που αφορά στην ώρα της εξέτασης όταν δεν είναι στο όχημα εκπαιδευτής οδήγησης, ανεβάζει την τιμή.

Το συνολικό ποσό αυξάνεται κι άλλο αν συνυπολογίσουμε και κάποια επιπλέον μαθήματα που ζητούν οι υποψήφιοι οδηγοί προκειμένου να αισθάνονται πιο άνετα.

Δόθηκε παράταση για τις εξετάσεις

«Κάποια επιπλέον μαθήματα που ζητούν οι μαθητές και οι αυξήσεις ανεβάζουν το κόστος άλλα 300 ευρώ. Αυτή η αύξηση πάει στις Ασφάλειες, στο Δημόσιο κι όχι σε εμάς», σχολίασε ο κος Χαρμπής.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δόθηκε νέα παράταση μέχρι τις 29 Ιουλίου για να μπορέσουν να δώσουν εξετάσεις, όσοι έχουν χάσει την προθεσμία, επειδή έληξε η καρτέλα τους.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δίπλωμα οδήγησης: Οι αλλαγές για τους οδηγούς άνω των 74 ετών

Νέο δίπλωμα οδήγησης: Σε 5 ημέρες και με 15 ευρώ εξέταστρα

Δίπλωμα οδήγησης: Τα πάνω κάτω φέρνει το νέο νομοσχέδιο

Παρέδωσε το δίπλωμα οδήγησής του ο πρίγκιπας Φίλιππος

Δίπλωμα οδήγησης: Αναμονή τέλος – Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις υποψηφίων

Σχετικά άρθρα