Μέγκαν Μαρκλ: Τέλος στο… μυστήριο – Πού γέννησε τελικά;

Η Μέγκαν Μαρκλ, η δούκισσα του Σάσεξ, γέννησε στις 6 Μαΐου σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης του γιου της, όπως μεταδίδει το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Press Association.

Ο Άρτσι Χάρισον Μάουντμπατεν – Ουίνδσορ γεννήθηκε στις 05.26′ της 6ης Μαΐου και είχε βάρος 3.200 γραμμάρια στο νοσοκομείο Portland που περιγράφεται ως «το μόνο ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ιατρική περίθαλψη γυναικών και παιδιών».

Επίσημο έγγραφο βάζει τέλος στο… μυστήριο

Στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, δύο βήματα από το Ρίτζενς Παρκ, το νοσοκομείο διευκρινίζει ότι αναλαμβάνει «περισσότερους από 1.500 τοκετούς ετησίως και προσφέρει ένα πλήρες φάσμα επιλογών για τις γεννήσεις».

https://www.instagram.com/p/BxmKJTPhelX/

Το εν λόγω έγγραφο που δημοσίευσε ο βρετανικός Τύπος δίνει τέλος στο… μυστήριο σε σχέση με το πού γεννήθηκε το μωρό. Φήμες ήθελαν τη Μέγκαν να γεννά στο σπίτι, στην αγροικία του ζεύγους που βρίσκεται στο κτήμα του Πύργου του Ουίνσδορ.

Από την αρχή υπήρχε σιωπή

Έτσι, υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ζευγάρι έκανε έφοδο τελευταία στιγμή στο νοσοκομείο γιατί ο Άρτσι είχε καθυστερήσει να γεννηθεί.

https://www.instagram.com/p/BxmC_UboJrs/

Να σημειωθεί πάντως, πως το ζευγάρι- από την αρχή- δεν έχει αποκαλύψει καμιά πληροφορία για τον τοκετό ή για την τοποθεσία του.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σε μαιευτήριο γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ – Τη συνόδευσε η… Scotland Yard!

Μια πάμπλουτη διατροφολόγο ξανα-παντρεύτηκε ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ!

Η Μέγκαν Μαρκλ κι ο Πρίγκιπας Χάρι μάς παρουσιάζουν το μωρό τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέγκαν Μαρκλ: Η ατίθαση Δούκισσα με το «ζουμερό» ερωτικό παρελθόν που έκανε τον Χάρι… χαζομπαμπά και βαίνει στα χνάρια της Νταϊάνα

Σχετικά άρθρα