Το πάρτι της… χρονιάς στη Θεσσαλία: 27 άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Φοιτητικό πάρτι στη Θεσσαλία έστειλε στο νοσοκομείο 27 άτομα, με τα πληρώματα του ΕΚΑΒ να πιάνουν… δουλειά από τα ξημερώματα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», ασθενοφόρα με διασώστες βρίσκονταν σε διαρκή κίνηση για τη διακομιδή νεαρών σε κατάσταση μέθης, στην περιοχή των Παλιών.

Μάλιστα, κάποιοι ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Τουλάχιστον 27 άτομα μεταφέρθηκαν το Σάββατο (18/5) στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες από τις 02:00 έως τις 08:30, όταν και διαλύθηκε η εκδήλωση.

Ήθελαν να μείνει στην… ιστορία!

Στην πρόσκληση πάντως, αναφερόταν πως ήταν τόσο οργανωμένο έτσι ώστε να μείνει στην… ιστορία. Μάλιστα, σε αυτό πηγαίνουν φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Φέτος ήταν η 14η χρονιά που ανανεώθηκε το ραντεβού τους.

«Ορδές» πήγαν με πούλμαν, αλλά και με τρένα για να συμμετάσχουν. Το πάρτι είχε διάρκεια μέχρι πρωίας, αλλά φαίνεται πως αρκετοί κατέληξαν στο νοσοκομείο, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αναστάτωση για μαθητές – Μεταφέρθηκαν μαζικά σε νοσοκομείο

Τρόμος σε νοσοκομείο με άνδρα που αυτοπυροβολήθηκε

Πρίγκιπας Χάρι: Το… κακό αγόρι έγινε ο «κος Τέλειος» – Από τα έξαλλα πάρτι με τα ατελείωτα μεθύσια και τις γυμνές νύχτες στο Λας Βέγκας μέχρι το ειδύλλιο με τη Μέγκαν και τη γέννηση του Άρτσι

Σχετικά άρθρα