Άγνωστος κλώτσησε και έριξε κάτω τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα σε αθλητικό γεγονός στη Νότιο Αφρική, αλλά σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε.

Ο 71χρονος ηθοποιός και πρώην πολιτικός έκανε αστεία με τους θεατές στο «Arnold Classic Africa Festival», βγάζοντας selfie και τραβώντας βίντεο.

Με την ορμή που είχε, έριξε κάτω τον Σβαρτζενέγκερ

Την ώρα, λοιπόν, που ήταν στο Συνεδριακό Κέντρο Sandton κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ, ένας άντρας πήδηξε από πίσω του και τον κλώτσησε.

Με την ορμή που είχε, έριξε κάτω τον Σβαρτζενέγκερ. Οι άντρες της ασφάλειας του ηθοποιού ακινητοποίησαν τον δράστη. Ο σταρ κάθισε για λίγο ακόμα στην εκδήλωση και στη συνέχεια αποχώρησε.

Αργότερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι «όλα είναι καλά». Η ταυτότητα και το κίνητρο του επιτιθέμενου δεν έγιναν γνωστά.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=1ZpFhwJ4eGM

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έφυγε η… θρυλική ηθοποιός του Χόλιγουντ Ντόρις Ντέι

Μέγκαν Μαρκλ: Ανάρτηση με… άρωμα Χόλιγουντ για τη Γιορτή της Μητέρας

Σαρλίζ Θερόν: Η καλλονή πρώην μπαλαρίνα με τα δύσκολα παιδικά χρόνια που δεν είχε δόντια μέχρι τα 11, αλλά κατέκτησε το Χόλιγουντ

Σουλτάνος του Μπρουνέι: Ποιος είναι ο ηγέτης που βγάζει 90 ευρώ το δευτερόλεπτο και γιατί τράβηξε τα… πυρά του Χόλιγουντ!

Σχετικά άρθρα