Μετά τη Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα κατακτά και το Netflix!

Το κοινό μάγεψε η Ελένη Φουρέιρα ανεβαίνοντας στη σκηνή της Eurovision και ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά το πλήθος, με τη σέξι παρουσία της και τις έξαλλες χορευτικές τις κινήσεις.

Η όμορφη τραγουδίστρια μπορεί να μην κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό της Eurovision, αλλά οι περισσότεροι νιώθουν πως εκείνη θα έπρεπε να πάρει την 1η θέση.

Για αυτό και φέτος, το Ισραήλ την κάλεσε να ερμηνεύσει πάνω στη σκηνή. Ωστόσο, δεν τραγούδησε τη μεγάλη της επιτυχία «Fuego» αλλά το «Dancing Lasha Tumbai».

Δείτε την εμφάνισή της:

Και όσο η Ελένη ετοιμαζόταν για τη μεγάλη της εμφάνιση σε ένα υπέροχο outfit του Βρεττού Βρεττάκου, κυκλοφόρησαν πληροφορίες πως θα είναι στο Netflix και στην πετυχημένη του τηλεοπτική σειρά «La Casa de Papel».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το peoplegreece, θα δούμε την τραγουδίστρια σε ακόμα ένα νέο ρόλο με μια guest εμφάνιση στη σειρά που «σπάει τα ταμεία». Εξάλλου, πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Ισπανία ώστε να μιλήσει για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Όπως είναι γνωστό, ο τρίτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/BxnSLs8jjQS/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κατερίνα Ντούσκα: Η ταλαντούχα, Ελληνοκαναδή που μένει στο Παγκράτι και τραγουδά για μια «Καλύτερη Αγάπη» στη Eurovision 2019 – Η βελούδινη φωνή που θυμίζει Amy Winehouse και Adele έχει έναν αγιάτρευτο… έρωτα

Αποκαλυπτική η Ελένη Φουρέιρα στις παραλίες του Τελ Αβίβ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελένη Φουρέιρα: «Καυτές» πόζες με το μαγιό της! (ΒΙΝΤΕΟ)

#TogetherWeTriumph: Αφιερωμένο στη γυναικεία δύναμη το νέο τραγούδι της Φουρέιρα!

Σχετικά άρθρα