Οι αισθηματικές προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 20/5

Ημέρα Δευτέρα και οι αισθηματικές προβλέψεις για τα ζώδια έχουν από όλα! Από την μια κάποιους ο ερωτικός τομέας θα τους απασχολήσει σήμερα σίγουρα και οπωσδήποτε ευχάριστα! Από την άλλη Η κυκλοθυμία κάποιων θα κουράσει και θα απογοητεύσει!

Για κάποιο φίλο του ζωδιακού μέσα από το φιλικό του περιβάλλον, έρχεται ένα χαρμόσυνο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει! Όπως και να έχει όλοι θα έχουν με κάτι να ασχοληθούν στις αρχές τς εβδομάδας!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο με τον σύντροφο σου, που θα σου φέρει μεγάλη χαρά σήμερα και θα περάσετε υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία, που μπορεί πολύ εύκολα να εξελιχθεί αργότερα σε μία όμορφη και σταθερή σχέση!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει σήμερα σίγουρα και οπωσδήποτε ευχάριστα! Μπορείς να απολαύσεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες μαζί με τον σύντροφο σου, αφού τώρα επιτέλους βρίσκεις τον σωστό τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε με την πειθώ σου και την γοητεία σου, να φέρεις τα ερωτικά σου θέματα εκεί που θες!

ΔΙΔΙΜΟΙ

Επικεντρώνεσαι στην βελτίωση του συντροφικού σου τομέα, αφού πλέον έχεις ανάγκη από σταθερότητα, βεβαιότητα και σιγουριά στην ζωή σου! Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές, αν έχεις ήδη σύντροφο, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μία μεγάλη ευκαιρία για σταθερή σχέση, μόλις έφτασε! Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική, για να ζητήσεις συγχώρεση, για τυχόν λάθη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, πολλές θα είναι οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και δεν θα μείνει χρόνος για έρωτα ή στιγμές με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη εμφάνιση σου, φέρνει κατακτήσεις και μάλιστα έναν απρόσμενο θαυμαστή, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον! Εκμεταλλεύσου τις σημερινές ευκαιρίες και θα δεις ότι θα παραμείνουν και στο μέλλον!

ΛΕΩΝ

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, σου κάνει μία έκπληξη και σε κακομαθαίνει με ποικίλους τρόπους και η σχέση σας πάει από το καλό στο καλύτερο! Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για ερωτική τύχη, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά! Είσαι πραγματικά το επίκεντρο της προσοχής και αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με έναν έρωτα του παρελθόντος, αφού ξαφνικά ξυπνούν αναμνήσεις και νοσταλγία για αυτόν και επιπλέον βρίσκεις ανταπόκριση! Ωστόσο, καλό θα ήταν, να περιμένεις από εκείνος το πρώτο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς τα νεύρα και το άγχος σου στον σύντροφο σου! Η κυκλοθυμία σου θα τον κουράσει και θα τον απογοητεύσει.

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, έρχεται ένα χαρμόσυνο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από μία συζήτηση, λύνεται ένα θέμα, που σας απασχολούσε, εσένα και τον σύντροφο! Σήμερα, άκου τις συμβουλές των φίλων σου, για τα θέματα που αφορούν την σχέση σου και δεν θα χάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα, θα πρέπει να αποφύγεις κόντρες, τσακωμούς και ξεσπάσματα, που ίσως βλάψουν την σχέση σου με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες τώρα! Αντιθέτων, καλό θα ήταν να ακολουθείς τις συμβουλές και την διαίσθηση των φίλων σου, πριν προχωρήσεις με μία νέα γνωριμία που σε απασχολεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ερωτισμός, πάθος, αλλά και… υπερευαισθησία διακρίνει την σχέση σου με τον σύντροφο! Πες ναι στο ερωτικό κλίμα, αλλά όχι στην προκλητικότητα και τα ξεσπάσματα χωρίς ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις και ουτοπίες, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι ελεύθερος, σήμερα ένας παρασκηνιακός, κρυφός ή απαγορευμένος έρωτας, πιθανόν να σε παρασύρει σήμερα σε παθιασμένες και άκρως συναισθηματικές στιγμές! Μην ρισκάρεις υπερβολικά όμως, ιδίως αν θες κάτι να παραμείνει κρυφό, γιατί έρχονται αποκαλύψεις που θα βλάψουν την σχέση σου ή την καλή σου εικόνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, φέρνει νέες γνωριμίες και μηνύματα ή τηλεφωνήματα ευχάριστα! Με τους κατάλληλους συμμάχους και τους φίλους σου, πετυχαίνεις ένα σημαντικό ερωτικό στόχο σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος καταφέρνεις ενδυνάμωση της σχέσης σου με τον σύντροφο και βρίσκετε λύσεις ξαφνικά, σε όλα σας τα προβλήματα!

ΙΧΘΥΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ηρεμία και αρμονία και μάλιστα είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για να δραστηριοποιηθείς και να εντείνεις τις προσπάθειες σου, για βεβαιότητα, γερές βάσεις, σταθερότητα και σιγουριά, με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, η αυξημένη γοητεία σου, θα φέρει αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές στον δρόμο σου!

Σχετικά άρθρα