Οι… χαλαρές οικογενειακές στιγμές της Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ (ΦΩΤΟ)

Αν και αυτό το Σαββατοκύριακο τα φώτα ήταν -δικαίως- στραμμένα στον Χάρι και τη Μέγκαν λόγω της πρώτης επετείου του γάμου τους, η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ επέλεξαν να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες με οικογενειακές χαλαρές στιγμές στη φύση με τα παιδιά τους! Την παράσταση “κλέβει” ο μικρός Πρίγκιπας Λουίς ενώ η Κέιτ με ένα φλοράλ φόρεμα δείχνει να… φλερτάρει με την κάμερα!

Είναι άραγε αληθινή η κόντρα μεταξύ των δυο ζευγαριών;

Τυχαίο που επέλεξαν αυτές τις μέρες για να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες; Το ήξεραν ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που πριν από λίγες ημέρες έγιναν γονείς, έκλειναν στις 19 Μαΐου 1 χρόνο έγγαμου βίου!

Ίσως επομένως η δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών να έχει κάτι να πει…

Σίγουρα πάντως είναι γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μεγαλύτερο “γκελ” στον κόσμο και αυτό δεν είναι σίγουρο κατά πόσο μπορεί να ενοχλεί τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ!

To μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον

Η φωτογράφιση της οικογένειας είχε και έναν άλλο σκοπό: ήθελε να δώσει το μήνυμα στους Άγγλους για το πόσο σημαντικό είναι να παίζουν τα παιδιά στη φύση και όχι σε εσωτερικούς χώρους!

Η οικογένεια επισκέφτηκε το RHS Back to Nature Garden στο Ηνωμένο Βασίλειο, που είναι φτιαγμένος με τέτοιον τρόπο ώστε να καλλιεργήσει την… επικοινωνία των παιδιών με τη φύση και το παιχνίδι σε φυσικά περιβάλλοντα!

Όπως δηλώνει η Δούκισσα του Σάσεξ, όταν τα παιδιά παίζουν έξω στην ύπαιθρο είναι πιο χαρούμενα και εξελίσσονται και σε χαρούμενους ενήλικες!

https://www.instagram.com/p/BxnnmyEFfkP/?utm_source=ig_web_copy_link

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που ανέβασαν!

https://www.instagram.com/p/BxqMfZglEOv/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BxqMgq0FOcA/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Τι γιορτάζει το πανέμορφο ζευγάρι;

Μέγκαν Μαρκλ: Τέλος στο… μυστήριο – Πού γέννησε τελικά;

Μέγκαν Μαρκλ: Ανάρτηση με… άρωμα Χόλιγουντ για τη Γιορτή της Μητέρας

 

Σχετικά άρθρα