Τραγικές στιγμές για 36χρονη: Γέννησε το νεκρό μωρό της σε τουαλέτα νοσοκομείου

Μια 36χρονη γέννησε το νεκρό μωρό της στην τουαλέτα του νοσοκομείου και ένας υπάλληλος της καθαριότητας τράβηξε το καζανάκι.

Το τραγικό συμβάν έγινε σε νοσοκομείο της Ιαπωνίας, το Saitama Red Cross, και η άτυχη μητέρα ήταν στην 14η εβδομάδα της κύησης.

Την ώρα που βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού ζήτησε να πάει στο μπάνιο. Εκεί έφερε στον κόσμο το νεκρό μωρό της αλλά το προσωπικό του νοσοκομείου τη μετέφερε σε διπλανό δωμάτιο.

Άρχισε να ουρλιάζει

Τότε υπάλληλος της καθαριότητας τράβηξε το καζανάκι, με το νερό να παρασύρει και το νεκρό έμβρυο. Εκείνη άρχισε να ουρλιάζει μόλις άκουσε τον ήχο.

Οι γιατροί άκουσαν τις κραυγές της αλλά δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο δεν βρέθηκε κάποιος από το προσωπικό ώστε να απομακρύνει το νεκρό έμβρυο από τη λεκάνη.

Η άτυχη μάνα έπαθε σοκ

Η γυναίκα έπαθε σοκ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Daily Mail. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η καρδιά του μωρού είχε σταματήσει να χτυπά εδώ και τέσσερις μέρες.

Ο 39χρονος σύζυγος γνωστοποίησε πως το νοσοκομείο ζήτησε γραπτώς συγγνώμη και πως έλαβε μέτρα για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αμαλιάδα: Θλίψη για το νεκρό μωρό – Σε κατάσταση σοκ οι νεαροί γονείς

Αίγιο: «Μίλησε» το DNA για το νεκρό μωρό – Ποια είναι η μητέρα

Νεκρό μωρό από φωτιά στη Βάρκιζα– Ήταν μόνο του στο διαμέρισμα

Σχετικά άρθρα