Αποκάλυψη Αλ. Τσίπρα για μέτρα ελάφρυνσης και αφορολόγητο

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο και περαιτέρω θετικά μέτρα ελάφρυνσης ο Αλέξης Τσίπρας, στο τέλος του χρόνου και ανάλογα με την πορεία της οικονομίας.

Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι θα ακυρωθεί η κατάργηση του αφορολόγητου, μιλώντας στο ραδιόφωνο 247 και στον Βασίλη Σκουρή.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε ότι τώρα δόθηκε η 13η σύνταξη που ισοδυναμεί με το παλιό δώρο Πάσχα. Εξάλλου στόχος της κυβέρνησης είναι, αν υπάρξει ο δημοσιονομικός χώρος, να δοθεί σύνταξη και τα Χριστούγεννα.

Πλήθος κόσμου σε ομιλία του στον Πειραιά

Το βασικό δίλημμα των εκλογών έθεσε ξανά από τον Πειραιά ο Αλέξης Τσίπρας υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες θα αποφασίσουν «αν θα διατηρηθούν τα φιλολαϊκά μέτρα και αν την επόμενη χρονιά θα δοθεί η 13η σύνταξη ή αν όλα αυτά θα καταργηθούν».

Από το λιμάνι της Αθήνας, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επόμενη Κυριακή, λέγοντας ότι το ρεύμα νίκης γίνεται αισθητό παντού και «η Ελλάδα ανασαίνει ξανά αυτές τις μέρες. Οι πολλοί είναι εδώ. Εδώ στην πολιτεία που ορκίζεται στο ψωμί και τη γροθιά της και παίρνουν ξανά τις ζωές στα χέρια τους».

Τα… έψαλλε στον ανθέλληνα Βέμπερ

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον ανθέλληνα Μάνφρεντ Βέμπερ. «Σιγά μην γίνει αυτός ο ανθέλληνας ο Βαυαρός, πρόεδρος της Κομισιόν. Τα μέτρα αυτά τα χρηματοδοτούμε από το υστέρημα του ελληνικού λαού κ. Βέμπερ. Κουμάντο να κάνετε στην Γερμανία και στη Βαυαρία»!

Δείτε μέρος από την ομιλία του:

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αλ. Τσίπρας – Λαμία: Η σέλφι με πιτσιρικά και ο… Άρης Βελουχιώτης

Αλέξης Τσίπρας: «Τίμησα τη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»

Αλ. Τσίπρας: «Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση»

Αλ. Τσίπρας: Ποια είναι τα μέτρα ελάφρυνσης που ανακοινώθηκαν

Σχετικά άρθρα